Ce cadou inedit a primit Flick de la soția lui, de ziua de naștere. Denisa Fîlcea nu s-a zgârcit deloc!

Flick, Domnul Rimă, pe numele lui din buletin Filcea Sebastian Andrei, a  fost sărbătoritul familiei sale pe data de 30 noiembrie. Și pentru că frumoasa lui soție, Denisa, îl iubește și îl adoră, s-a gândit că cel mai potrivit cadou aniversar pentru jumătatea ei și tatăl fetiței sale, ar fi de această dată o vacanță la căldură, mai precis în Oman.

Flick a împlinit 40 de ani pe 30 noiembrie și este cel mai fericit! Soția lui, Denisa, l-a ținut în suspans și l-a pus să își facă bagajul. Nu știa exact ce îl așteaptă așa că și-a luat la el numai haine groase deși a ajuns într-un loc super exotic, într-un resort din Oman.

Zilele de luni nu sunt grele, zilele de luni sunt așa cum vrem noi să fie! O săptămână minunată, tuturor!”, a transmis, direct de pe plajă, Denisa Filcea, căreia pare că îi priește de minune în vacanța însorită pentru că a dansat pe plajă, la apus, pe nisipul fierbinte și s-a bucurat de viață.

„Ești un Dar de la Dumnezeu”

De asemenea, ea și soțul ei sunt nedespărțiți de când s-au cunoscut și își cresc împreună fetița, fără bone și alte “artificii”, iar soția lui Flick i-a demonstrat acestuia încă o dată cât îl iubește postând un mesaj plin de emoție  pentru el, de ziua acestuia, pe rețelele de socializare.

Nu s-au inventat cuvinte care să te descrie pentru că sunt prea puțini cei ca tine. Ești un Dar de la Dumnezeu pentru toți cei care îți sunt aproape. La mulți ani, soț și tătic ideal! Îți mulțumesc că m-ai ales! Te iubesc!”, i-a urat Denisa Filcea soțului său, Flick, Domnul Rimă.

Înainte să plece în vacanță, soția lui Flick i-a mai făcut acestuia un cadou simbolic. Într-o cutie mare i-a pus câteva balone albe și  albastre și un puzzle pe care scria în limba engleză: ”M-ai urma oriunde?”, iar după ce l-a realizat, Flick s-a întrebat și el, mirat: “Unde mergem?”. Surpriza a aflat-o la îmbarcarea în avion!

Cei doi soți se bucură acum de plajă și de soare urmând ca la întoarcere să mai meargă într-o altă vacanță, de această dată, la o temperatură mai scăzută, la schi.

Pentru că a fost sărbătorit și în centrul atenției, Flick le-a mulțumit tuturor pentru mesajele și urările de ziua lui și le-a răspuns în stilul său caracteristic, în versuri.

“Viața e timp și o să treacă / Și se măsoară cursul ei / Nu-n anii care vin și pleacă / Ci-n ce rămâne după ei

În amintiri și bucurii / Și-n clipe ce repede zboară / E ziua mea în orice zi, / Când ele două mă înconjoară

Sunt împlinit, le am pe toate / Cu viitorul în priviri / Împlinesc astăzi și ani, poate / Dar cel mai mult fac…amintiri”, a compus Flick de ziua lui.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net