Cum arăta Denisa Fîlcea, înainte de operațiile estetice. La ce intervenții a apelat soția lui Flick

#Exclusiv Click!

Pe Flick îl știe toată lumea, dar și ea a devenit cunoscută datorită „domnului Rimă”. Denisa Fîlcea, fostă Hodișan, se numără printre cele mai admirate dive ale showbiz-ului românesc. Cu o frumusețe aparte și cu apariții cât mai naturale, șatena reușește imediat să se facă remarcată. 

Multe internaute s-au declarat, de-a lungul timpului, susținătoare înrăite ale Denisei Fîlcea. Motivul? Naturalețea pe care alege să o expună soția lui Flick atât în social media, cât și la evenimente.

Mereu machiată discret, în tonuri calde, rareori purtând gene false și cu manichiura pusă la punct de fiecare dată, șatena a devenit un adevărat reper printre doamne și domnișoare. 

Citește și: Flick și-a dus soția în luna de miere, pe alt continent. Poze sexy cu fosta "Miss Planet", la plajă

De câte ori a apelat Denise Fîlcea la estetician

Denisa a devenit cunoscută prin prisma relației cu Flick, o relație ce a apărut de nicăieri și a început să însemne totul pentru cei doi. Spontani și pe aceeași lungime de undă, Flick și soția sa afișează, la tot pasul, o viață perfectă, fără cusur. 

Cu siguranță nu doar inteligența și feminintatea au fost aspectele care l-au atras pe „domnul Rimă” la aleasa lui, ci și frumusețea ei. 

Chiar dacă Mama Natură a fost extrem de generoasă în trăsături cu Denisa, aceasta nu a ratat ocazia de a mai face câteva retușuri. Știați sau nu, soția lui Flick a apelat și ea la medicul estetician pentru a-și îmbunătăți aspectul fizic. 

Originară din Oradea, Denisa a participat la numeroase concursuri de frumusețe, iar pe unele dintre ele a reușit să le și câștige. Printre acestea se numără Miss Planet, în 2019 și Miss Balkan, în 2017-2018. 

La vremea respectivă, Denisa avea o altă formă a nasului, cea naturală. Cu siguranță și-a dorit perfecțiunea, așa că nu a mai stat pe gânduri și a apelat degrabă la un estetician, pentru o rinoplastie. Astfel, s-a ales cu un nas micuț, așa cum se poartă în rândul divelor. 

Chiar dacă deținea o dantură aproape perfectă, soția lui Flick a considerat că are nevoie de retușuri și la acest aspect. Și-a pus fațete dentare, iar acum la soare te poți uita, dar la dinții ei, ba!

La capitolul stil vestimentar, Denisa știe mereu ce să poarte. Șatena optează pentru ținute delicate și îmbracă, de cele mai multe ori, rochii. O și ajută formele, zicem noi!

Cum s-au cunoscut Flick și Denisa

Într-o perioadă în care pandemia a generat depresii și stări de tot felul, iată că s-au întâmplat și lucruri frumoase. Pentru unii, bineînțeles. În anul 2020, Flick anunța, tare mândru, că s-a îndrăgostit. Se pare că, la momentul respectiv, frumoasa șatenă i-a cam picat cu tronc și nu a putut să-o lase să scape. De la simple conversații, cei doi au ajuns să formeze o familie în adevăratul sens al cuvântului. 

„Nu m-am îndrăgostit de Flick de la televizor, ci de Sebastian. Ştiam că scrie poezii. Ne-am împrietenit pur si simplu, nu l-am căutat eu.”, a povestit Denisa, la Antena 1, acum ceva timp. 

„Într-o perioadă rea s-au întâmplat şi lucruri bune. Nu a fost tocmai la îndemână. Noi ne-am descoperit pe parcurs. Ne apuca şapte dimineaţa la telefon. Stăteam pe videocall foarte mult, ne uitam la filme împreună, am luat masa împreună pe videocall, am băut şi câte un pahar de vin, eu la Bucureşti, ea la Oradea”, a mai spus și Flick, despre începutul relației cu Denisa. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
cub claudia patrascanu gabi badalau png
Dan Negru, prezentoator Kanal D
actorii din wednesday, oripilati de mancarea romaneasca jpg
andreea esca si alexandre eram jpg
shutterstock 165207755B jpg
zodii care nu se vor casatori niciodata jpg
Fructele pe care trebuie să le ai în casă de sărbători
ronaldo bucurie jpg
Mohammed bin Salman FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
loredana groza jpg
andreea esca si alexandre eram jpg
cub claudia patrascanu gabi badalau png
culita sterp webp
mariana moculescu jpg
radu valcan jpg