Cum arăta Denisa Fîlcea, înainte de operațiile estetice. La ce intervenții a apelat soția lui Flick

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Pe Flick îl știe toată lumea, dar și ea a devenit cunoscută datorită „domnului Rimă”. Denisa Fîlcea, fostă Hodișan, se numără printre cele mai admirate dive ale showbiz-ului românesc. Cu o frumusețe aparte și cu apariții cât mai naturale, șatena reușește imediat să se facă remarcată. 

Multe internaute s-au declarat, de-a lungul timpului, susținătoare înrăite ale Denisei Fîlcea. Motivul? Naturalețea pe care alege să o expună soția lui Flick atât în social media, cât și la evenimente.

Mereu machiată discret, în tonuri calde, rareori purtând gene false și cu manichiura pusă la punct de fiecare dată, șatena a devenit un adevărat reper printre doamne și domnișoare. 

Citește și: Flick și-a dus soția în luna de miere, pe alt continent. Poze sexy cu fosta "Miss Planet", la plajă

De câte ori a apelat Denise Fîlcea la estetician

Denisa a devenit cunoscută prin prisma relației cu Flick, o relație ce a apărut de nicăieri și a început să însemne totul pentru cei doi. Spontani și pe aceeași lungime de undă, Flick și soția sa afișează, la tot pasul, o viață perfectă, fără cusur. 

Cu siguranță nu doar inteligența și feminintatea au fost aspectele care l-au atras pe „domnul Rimă” la aleasa lui, ci și frumusețea ei. 

Chiar dacă Mama Natură a fost extrem de generoasă în trăsături cu Denisa, aceasta nu a ratat ocazia de a mai face câteva retușuri. Știați sau nu, soția lui Flick a apelat și ea la medicul estetician pentru a-și îmbunătăți aspectul fizic. 

Originară din Oradea, Denisa a participat la numeroase concursuri de frumusețe, iar pe unele dintre ele a reușit să le și câștige. Printre acestea se numără Miss Planet, în 2019 și Miss Balkan, în 2017-2018. 

La vremea respectivă, Denisa avea o altă formă a nasului, cea naturală. Cu siguranță și-a dorit perfecțiunea, așa că nu a mai stat pe gânduri și a apelat degrabă la un estetician, pentru o rinoplastie. Astfel, s-a ales cu un nas micuț, așa cum se poartă în rândul divelor. 

Chiar dacă deținea o dantură aproape perfectă, soția lui Flick a considerat că are nevoie de retușuri și la acest aspect. Și-a pus fațete dentare, iar acum la soare te poți uita, dar la dinții ei, ba!

La capitolul stil vestimentar, Denisa știe mereu ce să poarte. Șatena optează pentru ținute delicate și îmbracă, de cele mai multe ori, rochii. O și ajută formele, zicem noi!

Cum s-au cunoscut Flick și Denisa

Într-o perioadă în care pandemia a generat depresii și stări de tot felul, iată că s-au întâmplat și lucruri frumoase. Pentru unii, bineînțeles. În anul 2020, Flick anunța, tare mândru, că s-a îndrăgostit. Se pare că, la momentul respectiv, frumoasa șatenă i-a cam picat cu tronc și nu a putut să-o lase să scape. De la simple conversații, cei doi au ajuns să formeze o familie în adevăratul sens al cuvântului. 

„Nu m-am îndrăgostit de Flick de la televizor, ci de Sebastian. Ştiam că scrie poezii. Ne-am împrietenit pur si simplu, nu l-am căutat eu.”, a povestit Denisa, la Antena 1, acum ceva timp. 

„Într-o perioadă rea s-au întâmplat şi lucruri bune. Nu a fost tocmai la îndemână. Noi ne-am descoperit pe parcurs. Ne apuca şapte dimineaţa la telefon. Stăteam pe videocall foarte mult, ne uitam la filme împreună, am luat masa împreună pe videocall, am băut şi câte un pahar de vin, eu la Bucureşti, ea la Oradea”, a mai spus și Flick, despre începutul relației cu Denisa. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net