Ioana Ginghină, grătar cu finii! „Am cedat! Adio, dietă!”

1 mai 2023 12:23   Vedete românești

Ioana Ginghină a rămas acasă de 1 mai. Și-a stricat dieta... la un grătar cu finii.

Ioana Ginghină s-a dat peste cap de 1 mai! A mers la un grătar, la invitația finilor, și și-a stricat dieta! Vedeta a oferit și câteva sfaturi de „reveneală”, după petrecerea de 1 mai.

Ioana Ginghină a preferat anul acesta să stea acasă de 1 mai. S-a întâlnit, însă, cu finii la un grătar pe cinste și a cedat tentațiilor culinare.

Problema a fost că actrița era la dietă și ținea și post. Spera ca să-și țină în frâu poftele, chiar dacă fleicile și micii sfârâiau pe grătar. A reușit, însă doar până la apariția tortului.

„De 1 mai, am fost invitați la fini la un grătar și eu aveam de gând să nu mănânc de dulce și să mă țin de dieta mea. Și, deși le-am zis că am 46 de ani și pot să-mi țin poftele în frâu, uite ca am cedat când am văzut tortul! Și nu am mâncat doar o felie, am mâncat două”, a mărturist actrița, într-un Instastory.

Trucuri de „reveneală” după grătare!

Ioana Ginghină a descoperit însă și câteva trucuri pentru a vă reveni după grătarele și mesele copioase organizare de 1 mai.

„Mă laud, totuși, că nu am mâncat pâine și deloc piure. Am băut și alcool. Dar am găsit un remediu : dimineața, la prima oră, un pahar apă caldă, lămâie si oțet de mere. Are un gust horror. Beți pe stomacul gol, e bun detoxifiant după grătarele acestea, cu multă mâncare și alcool!

Alte trucuri după o zi de grătar ar fi apa, beți multă apa și fasting 16 ore , plus acest cocktail cu oțet și un ceai de păpădie. Asta e rețeta pentru reveneală”, a mai spus actrița.

După grătarul cu finii, Ioana a făcut și o ședință pe plajă pe șezlong, chiar în curtea casei sale, arătându-și nurii într-un costum de baie decoltat

Mai multe