Ioana Ginghină pleacă în vacanță fără fiica ei. „Nu vreau s-o iau! Trece printr-o perioadă foarte grea”

#Exclusiv Click!

Ce mănâncă în post Ioana Ginghină  (45 ani), unde pleacă actrița în vacanță fără fiica ei, dar și ce relație are cu adolescenta? Vedeta a povestit totul pentru Click!

Ioana, ții post? Am văzut că recomanzi fel și fel de rețete!

Da, țin post și meniul mi-l fac, în principiu, singură, acasă. Dimineața îmi place de obicei ceva dulce, îți dau exemplu ce am mâncat azi: mi-am făcut niște ovăz la cuptor, cu banană, cu cacao, cu lapte vegetal, un pliculeț de praf de copt,  fără îndulcitor pentru că laptele, în general, de orez sau de ovăz e dulce, deci nu mai e nevoie, am dat la cuptor 20 de minute și iese așa, un fel de brioșe, dar mai molicele. Dacă vrei,  poți pune și ciocolată.  Dimineața fac tot soiul de astfel de preparate. La prânz, de exemplu, ieri mi-am făcut niște cartofi noi la cuptor, mici, cu salată, adică, cam așa.

Dar reușești să ții tot postul de obicei?

Da! În afară… de exemplu, voi pleca acum în vacanță, în aprilie, la Istanbul. Acolo mai mergem la niște prieteni. Dacă mergem la un restaurant și nu am ce mânca, nu o să fac fițe acolo, să stric vacanța oamenilor numai așa că vreau eu să țin post. Dar, în general, da, dacă sunt aici, în România, țin post.

Fiica ei are zilnic meditații pentru examenul de bacalaureat

Ai renunțat la diete?

Nu mai țin dietă pentru că  de când nu mai mănânc carne și am grijă ce mănânc nu mă mai îngraș. Mă îngraș maxim un kilogram pe iarnă, mai mult că a fost vacanță, dar îl cam dau jos tot la fel de ușor, când încep cu salate, cu postul.

E grea viața cu o adolescentă acasă? Nu mai stă la poze...

Nu e grea! Trebuie să înțelegi că e un adult în  devenire dar încă are ieșiri și de copil. Ruxi are 14 ani, face 15 ani. Oricum eu niciodată nu am postat-o fără voia ei și când era foarte mică, multă lume mă  întreabă de ce nu mai apare Ruxi în poză. Le spun că nu vrea!

Mai merge cu voi în vacanțe?

Da.  Acum nu merge la Istanbul cu noi pentru că nu vreau eu, trebuie să stea să învețe. Avem 5 examene foarte grele, ea dă 5, nu ca orice copil 2, pentru că dă la Liceul Nicolae Tonitza. Are și pictură, termină clasa a VIII-a și dă și la germană, română, matematică, pictură și natură statică.  Are meditații la toate aceste materii, deci zilnic, de un an de zile o ținem așa. E o perioadă foarte grea pentru ea, nu pentru noi. Există părinți care își asumă ei greutatea copilului, dar de fapt nu, pentru ea e foarte greu, noi suntem pe lângă și încercăm să o susținem.

“Nu voi mai îmbrăca rochia de mireasă”

Cum stai cu pregătirile de nuntă?

Nu e nicio pregătire. Nunta o vom ține la noi în curte, va fi doar cu prieteni, va fi în ultimul weekend din septembrie, pe 23-24 septembrie.

Vei mai îmbrăca rochia de mireasă?

Nu rochie de mireasă, o rochie albă, dar nu de mireasă. O rochie pe care pot să o port după aceea și la alte ocazii.

Îți dorești propria ta emisiune sau să îți faci un podcast?

Nu vreau podcast pentru că sunt foarte multe și nu știu ce aș putea eu să fac să fie peste și probabil aș lua cam aceiași invitați și am avea cam aceleași discuții. Dar mi-aș dori să am o emisiune a mea, pe partea asta de parenting, copii, copii mari. Eu am școală de actorie, lucrez cu copiii de mai bine de 20 de ani. Sunt o cunoscătoare de tot ce înseamnă zona asta de copii, adică nu am doar copilul meu, am o grămadă de copii cu care lucrez și atunci mi-ar plăcea cumva pe partea asta sau pe partea de beauty pentru că și aici îmi place. Și azi am fost la salon, eu trăiesc pentru salon, și pentru creme, și pentru haine, și pentru tot.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
banner laura cosoi png
banner zurli png
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net