EXCLUSIV Ion Ţiriac, cum rar îl vezi. Gest surprinzător la o ieşire la pădure

13 martie 2022 20:00   Vedete românești

Unul dintre cei mai bogaţi oameni din România, Ion Ţiriac (82 de ani) surprinde mereu prin apariţiile sale. Recent, omul de afaceri a fost fotografiat în nordul oraşului Bucureşti, la un restaurant deloc scump, la care merge ori de câte ori are ocazia. În plină stradă, el a făcut un gest neaşteptat, în timp ce se despărţea de cel alături de care a luat masa. 

Ion Ţiriac a fost surprins, recent, de fotoreporterii Click!, la o ieşire la un restaurant din nordul Capitalei, pe care îl frecventează în mod obişnuit. Culmea, nu unul scump, cum te-ai aştepta de la un milionar, ci unul normal, dar care se pare că are mâncarea atât de bună, încât Ţiriac revine cu plăcere. 

Fostul tenisman a mers la masă într-o ţinută lejeră, însă atent aleasă: fără cravată, cu camăşă bej, pulovăr maro şi sacou în carouri, închis la culoare. Ţiriac nu a renunţat la ochelarii fumurii, care sunt deja emblematici pentru el. Nu au lipsit nici bodyguarzii, care îl însoţesc peste tot. 

Ion Ţiriac a fost însoţit de un alt om de afaceri, pe care l-a salutat într-un mod mai puţin obişnuit după ce au plecat de la local: omul de afaceri a luat poziţia de drepţi din armată şi a salutat în stil militar. Unul dintre bodyguarzii lui a făcut şi el acelaşi gest, iar apoi s-au îndreptat spre maşina lui Ţiriac pentru a pleca. 

Ion Ţiriac, diagnosticat cu Covid-19, la începutul pandemiei

Ion Ţiriac a dezvăluit că a fost printre primii care s-a infectat cu SARS-CoV-2, la începutul pandemiei, dar nu în România. El a contactat virusul în Statele Unite şi a fost tratat la un spital din Germania.

Omul de afaceri a luat virusul în Statele Unite ale Americii, când se afla la fiica sa și a ajuns la spital în Germania, acolo unde a stat internat opt zile.  Conform gsp.ro. Ţiriac nu a avut simptome, iar acum este vaccinat cu serul Pfizer. 

„Am avut norocul norocului, am trecut prin ea fără să simt, aproape nu știam că o am la vârsta asta tânără la care sunt, la 82 de ani (n.r. - îi va împlini pe 9 mai) n-am avut absolut niciun simptom. Se întâmplă, mai bine așa decât altfel. Am fost la un test de rutină, am fost în Statele Unite, de-acolo am luat-o, de la fiică-mea, care a luat-o de la Universitate. Am trecut toți peste cu bine, mulțumesc lui Dumnezeu", a declarat omul de afaceri.   

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Mai multe