Irina Rimes a stârnit hohote de râs pe Internet. Ce videoclip a publicat artista cu iubitul ei francez, David „Sunteți adorabili”

23 septembrie 2024 10:39   Vedete românești

Irina Rimes, în vârstă de 33 de ani, una dintre cele mai apreciate și îndrăgite artiste din România, trăiește de aproape 4 ani o frumoasă poveste de dragoste cu francezul David Goldcher, care activează tot în domeniul muzical. Deși cei doi au o relație discretă, apar deseori împreună pe rețelele de socializare, iar atunci când o fac, reușesc să-i amuze pe fani. Ce videoclip a publicat cântăreața cu iubitul ei?

Recent, Irina Rimes și iubitul ei francez, David Goldcher, au reușit să aducă un zâmbet pe chipul fanilor. Artista aduce la Arenele Romane un nou spectacol captivant pe data de 28 septembrie: „Descântecele”. Cu această ocazie, a vrut să-l pună la încercare pe logodnicului ei și l-a luat la întrebări într-un videoclip publicat pe pagina ei personală de TikTok. Dialogul dintre cei doi i-a amuzat copios pe internauți.

„Știu cine nu este invitat. Eu”

Irina: „Ok, David. Am pentru tine o întrebare de 500 de puncte. Care este numele de familie al basistului meu?”

David: „Taca”

Irina: „Bravo. Care este numele de familie al pianistului meu?”

David: Numero uno”

Irina: „Pe ce dată este concertul Descântecele”

David: „28 de septembrie”

Irina: „Unde va avea loc concertul?”

David: „Arenele Romane”

Irina: „Care sunt invitații de la concertul Descântecele?”

David: „Știu cine nu este invitat. Eu”

Irina: „Ok. Dar cine este invitat?”

David: „Nu eu”, este doar o parte din dialogul celor doi care i-a amuzat pe internauți.  

„Sunteți adorabili”

De altfel, fanii au avut doar cuvinte de laudă la adresa celor doi, în special a francezului: „Fain rău tipul. Omul chiar te iubește”, „Sunteți adorabili”, „Cât de frumoasă este această pereche! Îi ador mult”, „Sunt comici”, „Ce accent frumos are. Felicitări și viață frumoasă împreună”, „Ce haios e David, se potrivesc amândoi”, „Ce drăguț, a învățat română”, „Cei mai simpatici”, sunt doar câteva dintre comentariile celor care au văzut filmulețul.

De asemenea, Irina a publicat ulterior și o parte a doua: „David, invită lumea în limba română să vină la concertul Descântatele. Ai făcut asta și anul trecut și am făcut o grămadă de vizualizări”, i-a spus artista iubitului ei.

David Goldcher, însă, nu și-a găsit cuvintele și le-a spus simplu fanilor: „Veniți. Veniți că e foarte bun concertul. Hai, veniți la concert, veniți la Descântatele”.

Mai multe