Emily Burghelea a agonizat șase zile în spital cu pneumonie! „Toți avem traumele noastre cu spitalele din România” Când se întoarce la lucru?

#Exclusiv Click!

Emily Burghelea a ajuns, din nou, pe patul de spital! Nu mai puțin de șase zile a stat internată cunoscuta influenceriță, care a fost diagnosticată de medici cu pneumonie. În week-end, Emily a revenit acasă și ne-a povestit cum se simte după boală. 

Emily Burghelea, internată șase zile în spital din cauza unei pneumonii

Din spital în … spital! Emily Burghelea s-a confruntat din nou cu probleme grave de sănătate, după ce tocmai reușise să-și revină complet în urma gravului accident suferit în vacanța petrecută în Mauritius, unde a fost pe punctul să-și piardă viața. 

Cunoscuta influenceriță a ajuns, săptămâna trecută, din nou pe patul de spital, fiind internată nu mai puțin de șase zile după ce medicii i-au pus diagnosticul de pneumonie. 

„Toți avem traumele noastre cu spitalele de la noi din țară”

Întoarsă acasă în week-end, Emily s-a bucurat de întâlnirea cu cei dragi și ne-a povestit cu lux de amănunte cum au decurs cele șase zile petrecute într-o unitate spitalicească din România. 

„Am stat internată șase zile la Spitalul Județean Ilfov, cu o pneumonie extrem de complicată. Acum sunt acasă, iau tratament în continuare, dar sunt bine.  

Pe de altă parte, aș vrea să folosesc ocazia asta pentru a vorbi și despre  experiența mea în spital. Am găsit acolo un mediu extrem de profesionist, cu oameni blânzi, calzi, care au avut grijă de mine. 

Foarte important pentru mine, fiindcă toți avem traumele noastre cu spitalele de la noi din țară: aici a fost curățenie impecabilă și mâncare decentă. 

Vreau să le mulțumesc medicilor, asistentelor, infirmierelor și tuturor celor care au avut grijă de mine aproape o săptămână pentru ca eu astăzi să fiu acasă refăcută, alături de copiii mei. 

Și cred că ar trebui să facem asta mai des: să fim recunoscători atunci când în spitalele din România avem și experiențe pozitive”, a declarat Emily Burghelea, în exclusivitate pentru Click!

Emiliy: „De pe patul de spital am intrat în direct la Pro TV”

Înainte de a se îmbolnăvi de pneumonie, Emily (25 de ani) tocmai ce apucase să se întoarcă pe sticlă la emisiunea „Vorbește lumea”, difuzată la Pro TV, unde influencerița avea o nouă rubrică pe care o prezenta în zilele de marți și vineri. 

„De întors la lucru, n-am de ce să mă întorc, căci nu m-am oprit nicio clipă. Inclusiv de pe patul de spital am intrat, vinerea trecută, în direct la Pro TV pentru rubrica mea săptămânală de la <<Vorbește lumea>>. 

În plus, toate zilele acestea am continuat să planific cu echipa mea și să pregătesc materialele pentru săptămânile care urmează. 

Așa că, sunt bine, optimistă, iau tratamentul pentru a scăpa și de tusea care încă mă chinuie. Dar, mai ales mă bucur că sunt alături de copii și de Andrei, căci mi-a fost foarte dor de ei cât am fost internată”, a mai spus Emiliy, pentru Click!

Emily Burghelea, la un pas să-și piardă viața în accidentul din Mauritius 

Emily Burghelea a avut nevoie de mai multe operații complicate, după ce a fost la un pas să își piardă viața în accidentul grav din Mauritius. 

Vedeta se afla într-un taxi, în drum spre aeroport, în momentul în care autovehiculul s-a izbit violent de un TIR. Influencerița și nașa ei au scăpat ca prin minune cu viață. Emily a revenit în țară cu fața desfigurată și corpul plin de vânătăi. 

Emily Burghelea a devenit cunoscută după participarea ei la emisiunea „Bravo, ai stil!” ( Kanal D). Ulterior, ea a fost asistentă la „Acces Direct” (Antena 1) de unde și-a dat demisia în direct. 

Influencerița a încercat să spună în emisiunea moderată de Mirela Vaida că Veronica, cunoscută de telespectatori ca Vulpița, era agresată de soțul ei, Viorel.

Apoi, Emily a fost cooptată în proiectul „ Vorbește lumea”, de la Pro TV, unde a fost prezentatoare alături de Majda și Cosmina Păsărin, după ce Adela Popescu a părăsit emisiunea. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles și Regina Camilla Foto Getty Images jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
smiley jpg
irina rimes colaj instagram jpg
Banner Alina Sorescu
Banner Iuliana Beregoi
mihaela radulescu si dani otil jpg
Banner smiley Gina pistol
vica blochina webp
maia morgenstern colaj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net