Isabela, fiica Oanei Roman, are propriul salariu, la doar 10 ani. Ce a făcut anul trecut cu banii câștigați „A încălţat Isa jumătate de sat”

17 octombrie 2024 15:53   Vedete românești

Oana Roman este o mămică cât se poate de mândră! Fiica ei, Isabela, are deja salariu la vârsta ei, cu toate că are doar 10 ani. Mai mult decât atât, micuța este o fetiță cât se poate de generoasă, muncitoare și plină de compasiune, mai ales că, cu banii câștigați, Isa face fapte bune și îi ajută pe cei care au nevoie.

Oana Roman a dezvăluit recent un detaliu emoționant despre fiica sa, Isabela. Fetița, în vârstă de doar 10 anișori, are deja salariu ei. Mai exact, fiica lui Petre Roman a precizat că Isa a ajuns să lucreze cu ea în campaniile pe care le derulează pentru anumiţi clienţi.

„Are bugetul ei. Are salariu. Îşi pune bani deoparte”

Îşi pune bani deoparte pentru că şi câştigă bani. Nu am expus-o şi nici n-am implicat-o în campanii. Dar am avut un client care m-a întrebat dacă Isa vrea să facă parte din campanie. (…) A fost de acord. Are bugetul ei. Are salariu. Îşi pune bani deoparte”, a declarat Oana Roman, pentru unica.ro.

De asemenea, vedeta a mai dezvăluit că, anul trecut, la un vernisaj, Isabela și-a vândut propriile tablouri, iar cu 70% din banii obținuți a făcut o faptă bună. Mai exact, a îmbrăcat și încălțat copiii dintr-un sat de lângă București.

Anul trecut a făcut vernisajul cu tablourile ei, iar din banii pe care i-a câştigat, 70% i-a folosit pentru a cumpăra haine şi încălţăminte pentru copiii dintr-un sat de lângă Bucureşti. A încălţat Isa jumătate de sat! Din suma rămasă, în momentul în care am ajuns în Franţa, ne-am dus la plajă, ea s-a dus la recepţie şi a plătit ea şezlongurile şi consumaţia la plajă”, a mai povestit Oana Roman.

Recent, fiica fostului premier al României a recuperat banii pe care Marius Elisei ar fi trebuit să-i dea lunar fiicei sale. În ultimii 3 ani, acesta nu i-a mai plătit pensie alimentară celei mici, motiv pentru care vedeta l-a executat silit și a reușit în cele din urmă să recupereze banii.

Mai multe