#Exclusiv Click!

Cu ce problemă se confruntă Magdalena Chihaia. Cum va celebra un an de relație cu partenerul său, Dinu Maxer

3 iunie 2024 9:52   Vedete românești
Ultima actualizare:

Dinu Maxer (50 de ani) este fericit, din nou ,în brațele actualei sale iubite, Magdalena Chihaia (37 de ani). Contactat de Click!, partenera de viață a artistului ne-a dezvăluit cât de încărcat este programul său profesional, dar și cum se relaxează cu Dinu și ce planuri de viitor au împreună.

„Noutăți nu mai avem, pentru că muncim în continuu. Programul meu este unul foarte aglomerat. De exemplu, sunt zile când încep la nouă dimineața și termin la două noaptea, mai ales în perioada aceasta, pentru că este și perioada balurilor, unde merg și onorez evenimentele pentru că sunt MC la spectacole. Plus că, pe lângă asta, mai predau și valsul mirilor când am o fereastră și Dinu este la fel de încărcat cu programul, pentru că el mă ajută și pe mine la spectacole cu partea muzicală, plus că mai prezintă evenimente și zile de oraș și mai joacă și în spectacole și nu doar”, a spus Magdalena Chihaia, pentru Click!

Relaxare pe fugă

Iubita lui Dinu Maxer ne-a vorbit și despre cum aleg să își petreacă timpul liber:

„Am plecat astăzi, timp de patru zile, în Italia, la o mică relaxare, o să celebrăm acolo un an de relație, pentru că pe 11 iunie aniversăm un an de când suntem împreună, dar când ne întoarcem iar o să începem un program full plin de evenimente până când o să plecăm în Mamaia toți trei: eu, Dinu și Andreas, timp de două luni, pe Litoral la muncă (cei trei au spectacole – n.r).

Nu am mai fost într-o vacanță de ceva timp, plus că în ultima perioadă mi se pare că trece timpul foarte repede. Parcă mai ieri mă cunoșteam cu Dinu. Trece timpul, pentru că amândoi avem profesii solicitante, iar de un an de când am început să ne îmbinăm activitățile în perioadele de vârf…avem dublu. Am avut recent și deplasări, eu în Râmnicul Vâlcea, el la Brad și tot așa. Muncim mult, dar suntem fericiți că ne putem face profesia frumos. Nici nu mai contează oboseala dacă satisfacția sufletească este mare. Ce e cel mai important în relația noastră este susținerea și încrederea pe care ne-o oferim necondiționat, pentru că așa ne putem face profesiile într-un mod profesionist”, a declarat pentru Click!, Magdalena Chihaia.

Trăiesc clipa

Magdalena ne-a mai mărturisit și faptul că până în prezent nu și-a făcut planuri de oficializarea relației, atât în acte, cât și în fața lui Dumnezeu, cu Dinu Maxer:

„Avem nunți pe care trebuie să le onorăm, altele la care muncim și tot așa. Nu cred că avem timp de altele. În rest, luăm lucrurile treptat. Ne ghidează Doamne – Doamne, așa că nu știm ce și cum având în vedere că suntem în priză mereu”.

Mai multe