Scandal în trupa AXXA după plecarea lui Mihai Onilă. „Să cânte cu nevastă-sa în casă! Ne lipsim de vocea lui”

#Exclusiv Click!

E scandal în trupa AXXA după plecarea lui Mihai Onilă. Dinu Maxer, Adi Filip și Sorin Raia au decis să continue proiectul mai departe și fără vocea lui Mihai. Băieții cred că soția lui Mihai, Laura, ar avea și ea o contribuție la plecarea intempestivă a solistului clarvăzător, din trupă. 

Dinu Maxer (50 de ani) și colegii lui, Adrian Filip și Sorin Raia, au rămas fără cuvinte, zilele trecute, în fața televizorului, când colegul lor Mihai Onilă  a anunțat că nu vrea să mai facă parte din proiectul AXXA. 

Acesta îi anunțase încă din luna decembrie a anului trecut că, dacă trupa nu se redresează și proiectele nu se concretizează, va pleca. Dinu Maxer a încercat atunci să-l facă pe Mihai Onilă să revină la sentimente mai bune și să nu renunțe la trupa care, practic, l-a făcut celebru. 

Dinu Maxer: „Noi continuăm și fără Mihai, chiar dacă el era considerat vocea trupei”

Numai că Mihai Onilă le-a dat lovitura de grație celorlalți trei colegi ai lui, care au auzit de la televizor că proiectul AXXA se destramă, practic, la un an de la marea relansare. 

Aceștia sunt hotărați, însă, să continue proiectul muzical, în care ei cred încă cu ardoare, și fără Mihai, care era considerat vocea trupei. 

 „Trupa AXXA poate să continue și fără vocea lui Mihai Onilă. Așa cum trupa a continuat și fără mine la un moment dat, care eram practic imagine. Cert este că noi vom continua în trei! Acum scade și prețul cerut pe concert.

Mihai a fost foarte afectat, cred eu, de comentariile răutăcioase la piesa <<De la 40 de ani>>. El, fiind pe zona asta de magie mai adâncă, a simțit altfel energiile negative”, au spus băieții. 

 „Trebuia să facem un featuring cu un artist tânăr la <<Marea te cheamă>>”

 „Noi continuam și fără el! Rămânem în trei! Tocmai bine, costăm mai puțin. Pusesem un onorariu cam mare, de aceea probabil nici nu am avut concerte! Eram pe punctul să semnăm cu CAT Music. 

Trupele care s-au refăcut și au lăsat mai jos din preț acum cântă! Festivaluri gen Nostalgia sunt foarte multe acum, dar nu prea cheamă artiști români.

Au fost foarte multe idei, căci suntem patru. La noi, încă se cer piesele vechi și se începe cu <<Marea te cheamă>> în toate concertele. Eu am încercat să-l întorc pe Mihai din decizie în iarna anului trecut, în ianuarie-februarie a mai fost ceva mișcare. 

Într-adevăr, a fost o ruptură de comunicare între noi. El a anunțat că o să plece tocmai când eu vorbeam cu Dan Popi să facem un featuring cu un artist din noua generație. Era un pas mare să semnăm cu Cat Music. Era vorba de un featuring la piesa <<Marea te cheamă la ea>>. 

Mihai a zis că nu vrea să se bage cu Cat Music. El provine dintr-o familie de lăutari. Vrea să cânte manele, așa am înțeles. Ăsta a fost secretul”, ne-a spus Dinu Maxer. 

 „El cântă mai nou cu soția, chiar dacă doar pe undeva prin casă”

Atunci când a decis să plece din trupă, Mihai Onilă le-a reproșat printre altelele colegilor lui că nu au avut decât un concert într-un an de zile. 

Băieții de la AXXA cred însă că și soția lui Mihai Onilă, Laura, cu care acesta intenționează să-și deschidă un cabinet de terapie, l-a influențat în luarea acestei decizii. 

 „Problema la noi a fost și că am stabilit un preț mult prea mare la concerte. El în luna decembrie ne-a dat un ultimatum! A fost ciudat

Noi am muncit câteva luni din greu, studio, piese, ședințe foto, haine noi. Noi am făcut cam totul, el nu prea s-a implicat. Avea alte preocupări. El cântă mai nou cu soția, chiar dacă doar pe undeva prin casă”, au spus Adi Filip și Sorin Raia.

Axxa s-a mai destrămat și în 2004

Trupa AXXA a luat ființă în anul 1999 și a fost formată, inițial, din: Mihai Onilă, Dinu Maxer, Adrian Filip și Sorin Raia. În anul 2004, Dinu Maxer a a părăsit, însă, formația, iar Gabi Onilă, fratele lui Mihai, i-a luat locul în trupă.

 „Eu am vrut să fim patru băieți în trupă, nici trei că semănam cu 3 Sud-Est, nici doi că era cam gay. Eu m-am bazat pe Mihai că făcea niște triluri. Am avut o relație bună. 

În 2001, am avut o scindare tocmai când ajunseserăm la un nivel foarte mare, eram pe scenă cu Băsescu. În 2004, am refăcut trupa și după un an am plecat și eu din  cauza unui management defectuos”, a mai spus Dinu Maxer, explicând scindările din sânul trupei, de-a lungul anilor, la Antena Stars.

mihai onila Captură de ecran 2023 08 01 152133 png

Mihai Onilă,  „vindecătorul” de la AXXA

Mihai Onilă (54 de ani) s-a remarcat în ultimii ani ca vindecator, el susținând că deține capacități paranormale. În 2014, solistul s-a mutat în Belgia, susținând că ar fi „al patrulea mag”. Oamenii apelează deseori la el pentru a-i ajuta să scape de problemele pe care le poartă cu ei din viețile anterioare.

Mihai Onilă, în vârstă de 54 de ani, fostul membru al trupei Axxa, a divorțat în pandemie de soția lui, însă, la scurt timp, și-a refăcut viața alături de Laura. Cei doi au locuit în Belgia, dat au revenit anul trecut în România, sunt terapeuți și își doresc foarte tare un copil. În 2016, Mihai Onilă a trăit drama vieții lui. Fiica lui, Ioana Emily Hope ( în vârstă de 10 ani) a pierdut lupta cu nemilosul cancer.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net