Ce zice Mihai Onilă despre faptul că Dinu Maxer continuă cu Axxa! „Mi-am susținut singur toate plățile!”

#Exclusiv Click!

Trupa Axxa s-a destrămat? Părerile sunt acum împărțite. Mihai Onilă a anunțat că a plecat din Axxa pentru că nu s-a întâmplat nimic de un an de zile de când cei patru membri ai formației au decis să mai încerce și să se reunească.

Nu au existat concerte și evenimente care să îi motiveze atât profesional, cât și financiar, să poată merge împreună mai departe și să se înțeleagă din toate punctele de vedere. Dinu Maxxer a ieșit apoi la TV, alături de ceilalți doi colegi din formație, Adrian Filip și Sorin Raia, și a spus că trupa Axxa există în continuare și merge mai departe și fără Mihai Onilă.

Dar ce părere are Mihai Onilă despre asta? Artistul ne-a mărturisit pentru Click! despre alegerea sa de a se retrage din trupa care făcea furori în 1999 și în anii 2000 și care l-a consacrat.

„Eu am renunțat la Axxa pentru că, de anul trecut de când am venit din Belgia, și mi-am susținut singur toate plățile, adică de drum și așa mai departe, ca să refacem Axxa, eu le-am explicat colegilor și lui Dinu că vin înapoi cu dorința de a reface trupa și de a  merge mai departe. Dar de un an de zile de când am venit, trupa nu a făcut nimic. Așa că eu în luna noiembrie a anului trecut le-am explicat că dacă noi nu facem nimic eu plec din trupă, pentru că nu am de ce să stau agățat într-o trupă care nu face nimic”, ne-a spus Mihai Onilă cu privire la destrămarea trupei Axxa.

„Sunt colegii mei cu care am  cunoscut în tinerețe succesul!” 

Interpretul de muzică ușoară e de părere că actualul proiect al trupei Axxa nu este de viitor dar a fost diplomat și din respect pentru colegii săi le-a transmis acestora tot binele din lume.

Fiecare dintre ei și-a făcut mai departe proiectele pe care oricum le făcuseră de 9 ani de când eram eu plecat din țară. Asta mi se pare logic și corect, dar nu mi se pare logic și corect să stau eu agățat într-un proiect care, după părerea mea, nu are viitor. Acum declar că  mă bucur enorm pentru faptul că ei au mers la televiziune, cum am mers și eu, și au declarat că Axxa merge mai departe. 

Le doresc succes, le doresc tot binele din lume, îi iubesc, pentru că sunt colegii mei cu care am  cunoscut în tinerețe succesul, dar aleg să merg pe un drum separat, așa, din ceea ce simt eu că îmi face mie bine", a mai adăugat Mihai Onilă, care acum are mai multe proiecte balcanice în desfășurare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Top 3 beneficii de a instala automate de reciclare a ambalajelor daca ai un magazin jpg
image
image
image
image
image
image
banner Săndel Bălan
Pepe și Yasmine se potrivesc de minune iar artistul este mereu cu zâmbetul pe buze în preajma tinerei soții
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
Banner Kamara
Megan  Barton Hanson profimedia jpg
banner Radu Leca
Banner fiica Maxer
image
actualitate.net
image
actualitate.net