Laura și Mihai Onilă sărbătoresc doi ani de la cununia civilă. Au organizat o plecare în Turcia, dar au descoperit că au pașapoartele expirate

#Exclusiv Click!

Au împlinit doi ani  de când s-au căsători civil în Belgia așa că s-au gândit să sărbătorească frumos.

Și-au făcut bagajele și au vrut să plece spre Turcia, dar s-au trezit imediat la realitate. Laura și Mihai Onilă, căci despre ei este vorba, nu au mai ajuns acolo pentru că au descoperit că nu mai au pașapoartele valabile. Surpriza emisiunii, cum se zice! Nu au putut să refacă pașapoartele pentru că au încă  actele de căsătorie în curs de legalizare și în România. Nici măcar nu s-au gândit la asta pentru că erau nerăbdători să ajungă cât mai repede în Turcia și să sărbătorească.

Sună fiica mea din Belgia să îmi spună că are pașaportul românesc valabil și că s-a gândit să plece în vacanță cu prietena ei. Noi ne-am făcut bagajul, eram pe picior de plecare, dar Mihai a reacționat imediat și a spus: ”Cum plecăm în Turcia?”. Noi avem pașapoartele expirate. La turci nu ai cum fără pașaport. Aveam hotelul rezervat și alte excursii acolo. Ne-am gândit că bine că a zis fii-mea de pașaport și l-a adus în discuție, penru că ne trezeam pe la turci că nu ne lasă să intrăm. Așa că am plecat la Sinaia, la Praid și o să avem timp frumos pentru noi dacă tot ne-am luat liber pentru această vacanță!”, ne-a povestit Laura, soția lui Mihai Onilă pentru Click!

La mulți ani nouă, iubirea mea! Te iubesc ca și ieri, te iubesc și azi, te iubesc și mâine, te iubesc  dintotdeauna”, a sunat mesajul și declarația de dragoste pe care Laura Onilă i-a făcut-o iubitul ei soț, Mihai Onilă.

Au vrut să plece în Turcia, dar s-au trezit la Sinaia

De altfel, soția lui Mihai Onilă a făcut apoi haz de necaz și pe Facebook și a povestit cum a schimbat instant destinația de vacanță după ce soțul ei a descoperit că nu vor putea pleca în Turcia de această dată.

Hai hui prin lume, doar noi suntem hai hui sau mai sunt?Pentru că am făcut doi ani de căsătorie am zis să mergem în Turcia pentru câteva zile.Zis și făcut! Facem rezervare la hotel, la autocar, să ne bucurăm de peisaje, facem bagajele, suntem pe picior de plecare și ne sună fată din Belgia: "Mama, eu am pașaportul valabil, cred că plec în vacanță cu prietena mea, că am câteva zile libere". Instant Mihai reacționează și mă întreabă: "Mami, da’ noi avem pașapoartele?". Zic: "Avem, dar sunt expirate". Păi și cum mergem noi în Turcia că ăia nu sunt în UE, noi obișnuiți cu buletinul, hai, că se poate.Ne trezim la realitate, anulăm cazarea, schimbăm traiectoria și plecăm spre Praid și Sinaia.Păi să tot fii hai hui da' cu zâmbetul pe buze... Mai promisesem și rahat turcesc la cei dragi acum le aducem doar rahat românesc .Toate vin cu bucurie pentru că noi le luăm pe toate așa cum vin. Pace și lumină!”, a ținut să le povestească Laura Onilă și prietenilor virtuali.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net