FOTO/VIDEO Adrian Mutu și-a făcut implant de păr în Turcia. „Începe să te lase și părul, nu mai merge”

Ultima actualizare:

Adrian Mutu, în vârstă de 45 de ani a profitat de pauza competițională și a mers în Turcia. Nu în vacanță, ci la o clinică provată unde s-a supus unei intervenții pentru un implant de păr. „Timpul nu iartă pe nimeni”, a spus Mutu într-un interviu la Fanatik.

Și-a făcut implnat de păr în timpul liber

image

"Briliantul" s-a decis să-și facă un implant de păr și a mers la o clinică specializată din Turcia. După intervenție, el a explicat într-un interviu ce l-a determinat să ia această decizie. Cât a fost jucător, Adrian Mutu era pe lista celor mai arătoși fotbaliști din lume.

image

Începe să te lase și părul, nu mai merge. Timpul nu iartă pe nimeni, puțin în părți mi-am făcut implant. Nu ai văzut la interviuri când bate lumina cum se vede. Zici că îi am pe Robert Niță și pe Messi pe extreme, a trecut timpul. Nu e dureros, am dormit. Durează câteva ore, nu este chiar așa ușor", a spus Adrian Mutu, pentru Fanatik.

image

Implantul de păr a durat câteva ore în cazul lui Adrian Mutu, iar „Briliantul” a dormit în acest timp. Vivi Răchită a avut o reacție savuroasă, după ce l-a auzit în direct pe antrenor: „Trebuie să stau două zile, trebuie să dorm două zile”.

Răspunsul lui Adrian Mutu pentru Vivi Răchită a stârnit hohote de râs.

Vivi e groasă, o lună stai”. În discuție a intervenit și Robert Niță „Oprește pe la duty-free să îi iei și lui Răchită o perucă”.

Momente din intervenție, postate pe Instagram 

Clinica privată din Turcia, aleasă de Adrian Mutu pentru intervenția de înfrumusețare a postat pe contul de Instagram la secțiunea Story momente din intervenția pentru implantul de păr. 

 Recent, fostul fotbalist român Adrian Mutu, în prezent antrenor la CFR Cluj, a fost inclus de către britanicii de la Daily Star Sport, într-un top inedit al fotbaliștilor care au jucat în Premier League și care s-au remarcat cu obiceiuri sexuale excentrice, potrivit chiar mărturisirilor pe care ei le-au făcut în timp. Mutu apare pe această listă alături de nume precum Ashley Cole, David Beckham, Jese Rodriguez, George Best sau Sasa Curcic, scrie GSP.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Planeta Radeanu jpg
image
image
image
image
image
image
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net