Iuliana Beregoi a luat permisul de conducere. E gata să urce bolidul de lux pe care și l-a cumpărat

10 august 2022 11:44   Vedete românești
Ultima actualizare:

Iuliana Beregoi a împlinit recent 18 ani și marele vis i s-a îndeplinit. Și-a cumpărat o mașină de zeci de mii de euro, iar din a doua încercare a obținut permisul de conducere.

Iuliana Beregoi și-a dorit mereu să conducă, iar mașina la care visa era un Porche, în  valoare de peste 90.000 de euro. Artista a reușit să își facă cadou acest bolid de lux chiar de ziua ei de naștere, însă tot ce îi lipsea era permisul de conducere. După ce a picat traseul, Iuliana nu s-a lăsat și l-a dat iar, de această dată reușind să obțină permisul.

Ups: Iuliana Beregoi, la concertul lui Billie Eilish. Cum a filmat-o pe celebra artistă

Îndrăgita cântăreață a făcut o postare pe Instagram, în care și-a anunțat fanii de reușita sa, iar la câteva ore după conducea bolidul de lux pe străzile din Republica Moldova.

„Am luat examenul, din a doua. Din prima l-am picat, nu contează, l-am luat din a doua. Sunt super fericită. Merg să-mi fac poza pentru carnet.”, a spus Iuliana Beregoi pe Instagram.

Vezi și: Iuliana Beregoi, sărbătorită de Mario Fresh, Măruță și Dorian! Și-a luat bolid de lux

Cine a ajutat-o pe Iuliana Beregoi să își cumpere mașina

Deși toată lumea se aștepta să fie un cadou de la părinți, Iuliana Beregoi a declarat că este un cadou pe care și l-a făcut singură de majorat și pentru care a muncit mulți ani. Aceasta este foarte mândră de reușita ei.

„Sunt foarte fericită că am reușit să-mi cumpăr propria mașină. Este exact ce mi-am dorit, mi-am cumpărat-o singură, a fost cadoul meu pentru mine, am muncit mult pentru ea.”, a declarat Iuliana pentru Click!

Iată și: Iubire nevinovată, iubire pe ascuns! Cum s-au filmat Iuliana Beregoi și Ceanu

Cum a sărbătorit Iuliana Beregoi majoratul

Iuliana Beregoi a ales să sărbătorească împlinirea vârstei de 18 ani atât printr-un concert aniversar la Arenele Romane, cât și printr-o petrecere unde le-a avut alături pe cele mai importante persoane din viața ei. Biletele la concert s-au vândut în doar câteva zile, iar pe scenă au mai urcat și alți artiști, precum Dorian Popa sau Mario Fresh.

Nu rata: Isterie la majoratul Iulianei Beregoi! A ieșit direct din tort!

„Ieri, la Arenele Romane, a fost magic. Voi ați fost magici. Am avut cel mai frumos majorat, mai frumos decât am visat vreodată, datorită VOUĂ! Sunteți în inima mea. Vă iubesc enorm și VĂ MULȚUMESC!”, a scris Iuliana pe contul ei de Instagram.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe