Iuliana Beregoi, sărbătorită de Mario Fresh, Măruță și Dorian! Și-a luat bolid de lux

13 iulie 2022 20:04   Vedete românești
Ultima actualizare:

Iuliana Beregoi a împlinit 18 ani pe 13 iulie și a avut parte de o petrecere pe care nu o va uita prea curând. În plus, ea și-a făcut un cadou costisitor! Iată despre ce este vorba! 

Iuliana Beregoi are doar 18 ani și o comunitate impresionantă de fani care o urmărește pas cu pas. A reușit să ajungă în trendingul de pe Youtube cu piesele sale și are planuri mari de viitor.

Artista a concertat pe scena de la Arenele Romane cu puțin înainte de ziua sa și a cântat alături de Mario Fresh și Dorian Popa, iar pe 13 iulie a petrecut cu prietenii și cu familia! 

Iuliana Beregoi și-a chemat prietenii la un restaurant de fițe din Capitală pentru a-și sărbători majoratul. Între invitați s-au numărat și reporterii Click!, care au fost părtași la fericirea vedetei. Iuliana Beregoi a purtat o rochie potrivită temperaturilor caniculare de afară și a strălucit, la propriu și la figurat. 

Citește și: Iuliana Beregoi, în costum de baie! 

Vedeta și-a făcut cadou o mașină de zeci de mii de euro. De altfel, Iuliana a sărit cu parașuta chiar în dimineața în care a făcut 18 ani.

Deși ziua de 13 iulie a fost una dedicată ei, Iuliana nu a uitat de fanii care o îndrăgesc și care o sprijină! Artista și-a răpit câteva secunde pentru a-i transmite un mesaj unei admiratoare înrăite pe nume Carla.

Vezi și: Isterie la majoratul Iulianei Beregoi. A ieșit direct din tort 

La începutul lunii iulie, Iuliana Beregoi a avut parte de un prim cadou. Solista a participat la concertul unei artiste pe care o admiră profund: Billie Eilish, Spectacolul a avut loc în Berlin, Germania, iar atmosfera a fost una cu adevărat copleșitoare, în sensul pozitiv. Iuliana Beregoi a distribuit pe contul de Instagram imagini de la concert și un clip video în care le-a arătat tuturor cât de bine se distrează. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe