Cât de schimbată este Jojo! Arată ca o puștoaică la 41 de ani!

21 mai 2022 18:30   Vedete românești
Ultima actualizare:

Jojo e de nerecunoscut la 41 de ani ! Actrița nu mai este blondă, s-a făcut șatenă și a apelat din plin la operațiile estetice, în ultima vreme! Transformarea este spectaculoasă. Jojo nu se dă acum nici pe o puștoaică. Își permite să poarte fuste mini și e tare fâșneață!

Te întâlnești cu ea pe stradă și cu greu o mai recunoști! Cătălina Grama, alias Jojo, e în mare formă la 41 de ani. Actrița e mai fâșneață și mai aprigă ca o puștoaică. Jojo afișează o siluetă trasă prin inel și își permite să-și etaleze picioarele în fuste mini!

Zilele trecute, paparazzi Click! au surprins-o pe actriță, alături de fiica ei, Zora, și de o amică, la un loc de joacă din parcul Herăstrău. Jojo a atras privirile bărbaților ca un magnet, datorită fustiței scurte care i-a scos în evidență picioarele îndelung lucrate la sala de fitness. Jojo e transformată total! S-a făcut între timp șatenă, renunțând la imaginea de blondă fatală.

Jojo e altă femeie de când face potecă pe la clinicile de înfrumusețare, unde își mai retușează câte un rid și mai apelează la câte o întervenție de ordin estetic. Botoxul este la ordinea zilei pentru ea, iar internauții au observat că injecțiile i-au schimbat deja forma feței și a pomeților.

Are silicoane de la 19 ani !

Jojo (alias Cătălina Grama) a fost printre primele vedete din România care au apelat la operațiile estetice pentru a-și mări bustul. Jojo și-a făcut implant mamar la doar 19 ani.

Cum primele silicoane erau garantate doar pentru cinci ani, vedeta a fost nevoită să le schimbe ulterior cu unele cu au un termen de valabilitate mai mare. După operaţie, actrița s-a lăudat cu sânii rotunzi ca pepenii, apărând complet goală în filmul „Poker”!

De altfe, Jojo a recunoscut că nu este împotriva operațiilor estetice, atât timp cât acestea au darul să te scape de complexe. Jojo și-a mărit buzele cu acid hialuronic odată la șase luni, apoi a apelat și la injecțiile cu botox pentru a scăpa de riduri.

Mai vrea încă o intervenție la sâni!

La începutul acestui an, Jojo a anunțat că este hotărâtă să-și facă o nouă operație. Astfel, la 20 de ani de la mărirea sânilor, Jojo va trece printr-o nouă intervenție în zona bustului pentru că cele două nașteri impun o corecție a sânilor.

Am facut investigații medicale amănunțite, iar medicul mi-a dat încredere să îmi schimb implanturile și să le mut sub mușchi, pentru că e mai sigur așa pentru sănătatea mea. După două nașteri mă gândeam deja de multă vreme la asta, însă mi-a fost teamă de încă o astfel de intervenție.

Prima operație am făcut-o acum 20 de ani și s-au schimbat multe de atunci. Nu am regretat niciodată decizia și mi-am asumat că va veni o zi în care va fi nevoie să repet procedura”, a povestit actrița, într-o postare pe contul sei de socializare.

Jojo este mamă a doi copii, Zora, fetița pe care o are cu Paul Ipate, și Achim, băiețelul ei dintr-o relație anterioară. Achim are 11 ani și este fiul lui Jojo din căsnicia cu bancherul Ionuț Grama. Cei doi s-au căsătorit în octombrie 2009, iar în 2012 au decis că trebuie să meargă pe drumuri separate. Copilul a rămas în grijă actriței. Jojo și actorul Paul Ipate formează un cuplu solid din 2014.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe