La ce vârstă și-a pierdut virginitatea Bianca Drăgușanu: „A fost o experiență tristă”

4 februarie 2024 17:54   Vedete românești

Considerată una dintre cele mai focoase femei din showbiz-ul românesc, Bianca Drăgușanu a făcut ravagii în rândul reprezentanților sexului puternic încă din tinerețe. Vedeta, asumată de fel, recunoștea în urmă cu câțiva ani că prima ei noapte de amor i-a lăsat un gust amar. De ce experiență a avut parte blondina?!

Bianca Drăgușanu a reușit să își pună amprenta în viața multor bărbați, dar căutările s-au oprit la Gabi Bădălău, fostul soț al Claudiei Pătrășcanu. Cu mulți ani înainte de a deveni cine este astăzi, vedeta s-a lăsat purtată de ale tinereții valuri și a decis să își înceapă viața sexuală la vârsta de 17 ani. 

Și-a pierdut virginitatea la 17 ani 

Se apropia de vârsta majoratului în momentul în care Bianca Drăgușanu a avut prima sa experiență sexuală. Nu a fost una ca în povești, ci dimpotrivă, deoarece i-a lăsat acesteia un gust amar. Cum își descrie Bianca Drăgușanu prima noapte de dragoste: 

„Mi-am început viața sexuală înainte de „Din Dragoste”. Atunci aveam 17 ani. A fost o experiență tristă, ăla era un dobitoc”, povestea Bianca Drăgușanu acum ceva timp, potrivit informațiilor apărute în presă. 

Victor Slav, despre cât de pasională e Bianca Drăgușanu

Victor Slav și Bianca Drăgușanu au format la un moment dat unul dintre cele mai mediatizate cupluri. Foștii soți s-au despărțit în soli de pace și au decis să aibă o relație civilizată de dragul fetiței lor, Sofia. 

În trecut, vedeta de televiziune amintea un episod în care a făcut dragoste cu Bianca în mașină: 

„În mașină. Eram înghesuiți. Ea arăta bine. Cât spațiu să ai în mașină…. Era într-o mașină mai mare. Nu eram în mers. Eu conduceam“, a mărturisit prezentatorul de televiziune acum câțiva ani, în cadrul unei emisiuni televizate. 

Cum s-au cunoscut cei doi 

În cadrul unei emisiuni televizate, Bianca Drăgușanu povestea cum a ajuns să se iubească și să încerce să își întemeieze o familie cu fostul soț, Victor Slav: 

„Ne-am cunoscut pe platourile de filmare, a fost o chimie între noi doi. Am fost magneți, ne-am lipit vreo 6 ani din viață. Este tatăl copilului meu, va fi prezent în viața mea și a Sofiei mult timp, ne respectăm.

Am divorțat pentru că am ajuns, la acel moment, amândoi la concluzia că s-a terminat povestea. Anumite povești de dragoste sunt făcute ca să se termine, să se consume. El a mai luptat, a mai tras de mine, pentru familie.

Eu, când am rămas însărcinată, chiar dacă nu eram în relațiile cele mai bune cu tatăl copilului, i-am zis: eu acest copil îl păstrez, va fi fetiță și va fi prietena mea cea mai bună”, a declarat Bianca Drăgușanu acum ceva vreme, la Xtra Night Show.

Mai multe