#Exclusiv Click!

Laurette, din nou la tribunal cu agresorul ei, Marian Tătic! Bărbatul a cerut anularea pedepsei! „E disperat...”

2 septembrie 2024 13:31   Vedete românești
Ultima actualizare:

Agresorul lui Laurette Attindehou, Marian Tătic, nu se lasă! Deși bărbatul a obținut înjumătățirea pedepsei, urmând să facă doar doi ani închisoare cu executare, mai nou, acesta a cerut anularea sentinței, la Curtea Supremă. Avem reacția lui Laurette, în exclusivitate! 

Inițial, Marian Tătic a primit o pedeapsă de trei ani și opt luni de închisoare cu executare și a fost obligat de instanță să plătească suma de 13.000 de euro daune morale, după ce a agresat-o, pe Laurette Attindehou în 2021, într-o cameră de hotel, din Centrul Vechi. 

Afaceristul a făcut, însă, apel la decizia magistraților și astfel i s-a redus pedeapsa la doar doi ani și șase luni, urmând să achite victimei sale doar 7.000 de euro, daune morale. 

Marian Tătic a deschis un nou proces la Curtea de Casație și Justiție! Cere să fie achitat de pedeapsă

Recent, însă, bărbatul a deschis un nou proces la Înalta Curte de Casație și Justiție, unde a cerut anularea sentinței primită în urmă cu aproape jumătate de an. 

Contactată de Click!, Laurette Attindehou s-a consultat cu avocatul său, Vlad Hosu, care a liniștit-o spunându-i că agresorul ei nu are nici o șansă să fie achitat. 

 „Știu despre recursul în casație declarat de către inculpat. În urma discuției cu avocatul meu, Vlad Hosu, acesta mi-a spus că, deși această cale de atac ar putea avea ca finalitate, în teorie, o soluție de achitare, în cazul de față este exclus. 

Inculpatul susține în recursul în casație faptul că pedeapsa nu i-a fost diminuată îndeajuns de mult cât și-ar fi dorit, ca urmare a recunoașterii faptelor. 

Această situație nu se circumscrie niciunui motiv de recurs în casație, așa că sunt liniștită în legătură cu soluția care va fi dispusă. 

Hotărârea este una definitivă, inculpatul este în executarea pedepsei, iar încercările sale par a fi doar efecte ale disperării sale. Mulțumesc din nou justiției pentru că mi s-a făcut dreptate”, a declarat Laurette, pentru Click!

Avocatul vedetei a făcut și el următoarele precizări în acest proces. 

„Nu este o soluție care să spunem că ne mulțumește pe deplin. Chiar și în acest condiții, cu pedeapsa diminuată, considerăm că i s-a făcut dreptate lui Laurette. (...) 

Nu avem niște speranțe mari că banii aceștia se vor încasa, efectiv. Am considerat că pentru această lezare a demnității și a onoare a clientei mele, a fost nevoie să se formuleze și această constituire pe partea civilă”, a spus avocatul Vlad Hosu. 

Laurette, agresată și bătută într-un hotel din Centrul Vechi 

Laurette Attindehou (40 de ani) a fost în centrul unui scandal de proporții în 2021, atunci când a acceptat să se întâlnească cu Marian Tătic într-un hotel din Centrul Vechi. 

Odată ajunși în hotelul din Centrul Vechi, lucrurile au degenerat între cei doi. Laurette a mers la prima secție de Poliție, unde l-a acuzat pe Marian Tătic că ar fi sechestrat-o și ar fi agresat-o în camera de hotel. 

Laurette a pus, la acel moment, la dispoziția anchetatorilor imagini edificatoare din timpul conflictului fizic cu agresorul, care a smucit-o de păr și a târât-o pe podea, lovind-o cu bestialitate. 

Mai multe