Stabilită în Franța, Laurette Atindehou ne-a descris atmosfera de pe străzile Parisului, pe perioada Jocurilor Olimpice 2024: „Multă Poliție și totul foarte scump. Nu recomand să veniți acum în vacanță!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Fotomodelul Laurette Atindehou (40 de ani), stabilită în Franța, alături de fiica ei, Serena Luce Maria (13 ani), după ce micuța a fost victima bullying-ului, într-o școală din București, ne-a descris, exclusiv pentru Click!, atmosfera din Paris, pe perioada desfășurării Jocurilor Olimpice 2024. Ne-a mai dezvăluit și unde va petrece vacanța, alături de fata ei.

„În Paris este foarte multă Poliție, din toată lumea”

Laurette, stabilită de doi ani în Franța, ne-a descris atmosfera de pe străzile Parisului, pe perioada desfășurării Jocurilor Olimpice (26 iulie-11 august 2024), eveniment sportiv unde celebrul înotător român David Popovici a bifat deja o primă victorie, obținând luni medalia de aur. Ea a luat la pas străzile romanticului oraș, aflat acum în centrul atenției mondiale, și ne-a oferit detalii despre tot ce a văzut, ca un adevărat reporter:

„În Paris, unde au loc Jocurile Olimpice, este foarte multă Poliție, din toată lumea, pe străzi, prin mijloacele de transport, prin magazine, absolut peste tot, pentru siguranța și protecția oamenilor. Momentan, totul este foarte scump, nu recomand vacanța la Paris, în această perioadă.

Totul este închis, iar dacă vrei să vizitezi obiectivele turistice este nevoie de bilet pentru a intra în aria respectivă. Mai mult de atât, sunt zone în care nu poți intra decât cu un cod QR. Este aglomerație și totul este scump, însă, în același timp, este și ceva unic și frumos. Poți merge să iei parte la diferite evenimente și să te întâlnești cu tot felul de staruri internaționale, vedete, sportivi”.

De ce și-a mutat fiica la o școală din Franța?

Laurette a decis să-și mute fiica, la o școală din Franța, după incidentul de acum cinci ani, când micuța a fost împinsă de un coleg pe coridorul școlii din București, unde învăța, și și-a spart un dinte. Deși celebra mamă a luat atitudine, postând pe Facebook un mesaj dureros, nu s-au luat măsuri:

„Copilul meu este un copil educat, crescut cu mult sacrificiu de o mamă singură. Copilul meu nu trebuie bătut, scuipat, batjocorit pentru că are o altă culoare a pielii... Școala nu face nimic pentru a-mi proteja fetița.

Pentru că, dacă ar fi făcut, nu ajungeam în situația de a o aduce acasă mutilată de același coleg care în timp a mai lovit-o de nenumărate ori. Vă rog nu schingiuiți sufletul copilei mele pentru că s-a născut mulatră”.

Unde petrece vacanța de vară cu fiica ei?

Cu toate acestea, în ciuda tuturor amintirilor triste, Serena a revenit în România, pe perioada vacanței de vară, unde va fi răsfățată, atât de tatăl ei, Mihai, cât și de bunica din partea mamei:

„Momentan, Serena este cu tatăl ei în vacanță, iar eu, în Franța. Apoi, ea va merge la mama, la Brăila, și probabil, în ultima săptămână de vacanță, vom pleca la mare pe litoralul românesc!”, ne-a mai spus Laurette.

Întrebată de reporterul Click! dacă se mai află într-o relație cu fotbalistul Magaye Gueye, fostul atacant de la Dinamo București, căci ultimele zvonuri îi dădeau despărțiti, Laurette a dorit să păstreze misterul:

„Nu mai vorbesc despre viața mea personală”. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
anca dumitra instagram jpg
Banner Magdalena Chihaia
Gabriela cristea reteta biscuiti jpg
Banner Alexandru Ciucu
Demi Moore
andra maruta jpg
doinita oancea lora jpg
jennifer lopez ben affleck intalnire profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net