Obiceiul de la care nu se abate Laurette, ca să combată îmbătrânirea: „O fac în fiecare dimineață”

Ajunsă la 40 de ani, Laurette Attindehou pare că nu mai îmbătrânește. Modelul a dezvăluit care este secretul ei în materie de întreținere și ce metodă folosește, de ani de zile, pentru o piele fără riduri. 

Laurette Attindehou rămâne la 40 de ani una dintre cele mai râvnite dive din show-biz, peste care anii au trecut fără a lăsa prea multe urme.

Laurette apare și acum în prezentări de modă și nu și-a pierdut formele de gazelă. Vedeta a explicat care e secretul și cum a reușit să se ferească de riduri, până la 40 de ani. 

Care e secretul lui Laurette? „Uneori mai dau și cu gheață, direct de la frigider”

„Toată lumea mă întreabă în ultima vreme: <<mă, dar ce faci tu de nu mai îmbătrânești?!>> Ce să fac?! Mă trezesc în fiecare dimineață și mă spăl cu apă rece pe față, nu săpun, nu nimic. 

Uneori mai dau și cu gheață, direct de la frigider.  Mă uit în oglindă și mă minunez și eu că nu mai îmbătrânesc și zic: <<da, frumoasă m-a mai făcut mă mama, m-a făcut așa cu sare și cu piper, mi-a dat Dumnezeu un mix așa de condimente și m-a făcut o mare frumusețe. 

Ce să mai zic, eu sunt îndrăgostită de mine! Sunt frumoasă, ce să fac! Nu numai că sunt frumoasă, dar mai sunt și deșteaptă!”, a spus Laurette, îi podcastul lui Viorel Grigoroiu. 

Din păcate, îi ciuda frumuseții sale naturale, Laurette nu reușește să se mărite. Modelul  are o fetiță cu Mihai Ștefan, actualul partener de viață al Majdei Aboulumosha.

„Mă tot întreabă bunicul: <<făi fetiță, dar nu te mai măriți și tu odată?! Găsește și tu un creștin și mărită-te“, a mai spus Laurette.

Ultima relație amoroasă de notorietate a lui Laurette Attindehou a fost cea cu fostul fotbalist al echipei Dinamo, Magaye Gueye.

 Deși acesta ar fi cerut-o la un moment dat de soție, relația lor s-a rupt după ce s-a dovedit că fotbalistul i-ar fi fost infidel Laurettei.

Între timp, fosta asistentă tv s-a mai mutat, pentru perioade scurte de timp, și pe la Paris, acolo unde a locuit împreună cu fotbalistul. Cei doi nu au ajuns, însă, la altar. 

Laurette are o fetiţă cu fostul ei iubit

Cere ajutor de la Stat ca să-și crească fetița?!

Recent, în presă s-a speculat că Laurette ar avea probleme financiare și că ar fi dispusă să apeleze la ajutor de la Stat, pentru a-și crește fiica, pe Serena Luce Maria (13 ani). 

„Mai sunt zile în care avem sau nu avem bani. Poate ca mamă singură, cu copil în creștere, mă încadrez să îmi dea banii aceia, 300 de lei pe lună, de la Stat.

Dar, dacă eu nu mă duc să îi cer... O să mă duc să mă interesez, dar nu știu... O să mă uit pe Internet să văd”, a spus Laurette, recent, la Antena Stars.

Ulterior, vedeta a revenit asupra declarațiilor făcute, precizând că s-a înțeles greșit că ar avea probleme cu banii și nu ar avea cu ce să-și crească copilul. 

Fosta asistentă de televiziune deține un salon de masaj în București. În prezent, Laurette face naveta între România și Franța, însă nu se plânge deloc de situația ei financiară.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
banner Adriana Bahmuțeanu png
banner Ozana Barabancea png
bogdan dumitrascu romanii au talent 2015 jpeg
ch,jkj jpg
image png
image png
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net