Emoțiile nu s-au terminat pentru Laurette în procesul cu Tătic! Avocatul mulatrei, declarații exclusive

#Exclusiv Click!

Laurette (39 de ani) și Marian Tătic vor afla ce soluție au decis magistrații, în ceea ce privește cazul lor, care a ținut mult timp prima pagină a ziarelor tabloide. Avocatul mulatrei, Vlad Hosu, a declarat pentru Click!, că decizia care o să fie aflată, pe data de 4 mai, nu este una definitivă, putând fi atacată în instanță de una dintre părți, dacă consideră că nu este corectă pentru clientul său.

În urmă cu doi ani, Laurette trecerea prin momente de cumpănă. Asta după ce, vedeta, a ales să se întâlnească, într-o camera de hotel, din Centrul Capitalei, cu Marian Tătic, un bărbat potent financiar. Cei doi se pare că s-au întâlnit pentru a întreținere relații intime, contra unei sume de bani, declara Tătic, în spațiul public, imediat după scandal izbucnit cu mulatra. Ulterior, afirmațiile au fost negate ciu vehemență de către mulatră.

Acest caz a ajuns, la scurt timp, pe masa magistraților, unde acum este analizat. Contactat de Click!, avocatul lui Laurette, Vlad Hosu, ne-a spus în ce stadiu este procesul dintre Tătic și clienta sa.

„Acum așteptăm ca judecătorii să dea o sentință în ceea ce privește deznodământul cazului și atunci aflăm cu toții ce au decis…dacă Tătic este vinovat în acest caz sau nu. Pe data de 4 mai, judecătorii o să se pronunțe. Nu cred că o să se termine de tot procesul, pentru că unul dintre noi cred să o atace soluția, o să fie nemulțumit. O să facă unul dintre noi apel, eu așa zic. După ce s-a întâmplat cu ei doi, Laurette nu a mai vorbit deloc cu Tătic.

Între ei doi, atunci când s-au întâlnit, nu a fost vorba de bani, dar o să vedeți voi, nu vreau să vorbesc mai multe despre acest subiect. Pentru că peste câteva zile judecătorii o să spună exact ce s-a întâmplat acolo și de ce s-au întâlnit”, a spus avocatul mulatrei pentru Click!

Tătic, momente de cumpănă

La începutul lunii aprilie, Marian Tătic, era condamnat la închisoare cu executare, iar Laurette declara public că, într-un final, s-a făcut și dreptate în acest caz.

„Când Dumnezeu este alături de tine, cine poate fi împotriva ta? Am câștigat prima bătălie, am ieșit învingători în procesul de agresiune și lipsire de libertate. După aproape doi ani de suferință, procurorul a dispus închisoare cu executare pentru agresor, stabilindu-se termen pentru deliberare, pronunțare și redactarea hotărârii instanței de judecată.

Totul se întâmplă cu un motiv în viață. Învață de la viață să faci din întâmplările urâte o forță și să lupți până în pânzele albe pentru adevărul tău, atunci când oamenii te defăimează, tu luptă și nu te uita înapoi mereu. Adevărul va ieși învingător!

Îți mulțumesc, Doamne, prietenul meu bun, tatăl meu din ceruri și creatorul universului pentru biruința de astăzi. Mulțumesc că m-ai ținut pe brațele tale puternice și nu m-ai lăsat să cad, atunci când oamenii m-au blamat, hulit și defăimat! Lăudat să fie numele tău! Amin!”, a spus Laurette fanilor de pe contul său de Instagram.

Click! spune

În urmă cu doi ani, Laurette era implicată într-un scandal-monstru, asta din cauza unei întâlniri nocturne cu afaceristul Marian Tătic. Cei doi s-au văzut într-o cameră a unui hotel din Centrul Vechi al Capitalei, pentru a întreține relații intime, însă totul s-a transformat într-un scandal de zile mari. În urma celor întâmplate, Laurette a depus plângere penală la poliție împotriva lui Tătic, susținând că acesta ar fi fost foarte violent cu ea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net