Adriana Bahmuțeanu, martor cheie în procesul dintre Laurette și Tătic! Uite ce spun apropiații mulatrei

#Exclusiv Click!

Un nou termen de judecată, astăzi, în procesul dintre Laurette (39 de ani) și Tătic! Surse apropiate din anturajul vedetei au declarat, în exclusivitate pentru Click!, faptul că în fața magistraților, în calitate de martor, o să fie prezentă Adriana Bahmuțeanu (48 de ani). Prezentatoarea TV o cunoaște foarte bine pe Laurette, având în vedere că, în urmă cu mai bine de zece ani, mulatra a fost asistenta sa într-o emisiune de divertisment.

În urmă cu doi ani, Laurette era implicată într-un scandal monstru și asta din cauza unei întâlniri nocturne cu afaceristul Marian Tătic. Cei doi s-au întâlnit, într-o cameră a unui hotel din Centrul Vechi al Capitalei, pentru a întreține relații intime, însă totul s-a transformat într-un scandalde zile mari.

Laurette a ajuns să depună plângere penală la poliție împotriva lui Tătic, susținând că acesta ar fi fost foarte violent cu ea. În replică, bărbatul a declarat în spațiul public, în acea perioadă, că întâlnirea lor intimă ar fi fost programată contra unei sume de bani ce trebuia să ajungă în buzunarul mulatrei.

Astfel, această situație a ajuns toamna trecută și pe masa magistraților. Prin urmare, marți, 4 aprilie, procesul are un nou termen de judecată, iar un martor cheie este adus din partea vedetei de televiziune.

„Astăzi, la ora 13.00, are un nou termen de judecată în procesul dintre Laurette și Tătic unde un martor propus de Laurette o să vină să povestească tot. Este vorba despre Adriana Bahmuțeanu mai exact. Având în vedere că ea o cunoaște foarte bine pe Laurette și știe cât de afectată a fost după tot conflictul, ea o să povestească totul. În rest, din câte știu Laurette este bine. Are grijă de fetița ei și cam atât. Cu tatăl copilului știu că se înțelege ok și nu se mărită cum se zice”, au declarat pentru Click!, prietenii vedetei.

Click! spune

În urmă cu câteva zile, avocatul lui Laurette, Vlad Hosu ne mărturisea faptul că săptămâna aceasta să va finaliza acest proces.

„Este posibil ca săptămâna viitoare să se termine procesul cel mai probabil. Este un proces care a început anul trecut, prin toamnă, și a mers destul de repede. Laurette nu a mai vorbit cu persoana cu care s-a întâlnit la hotel și nu cred că și-ar fi dorit să se întâmple ce s-a întâmplat. Vă dați seama că de bine nu face nimeni o plângere penală”, declara apărătorul mulatrei în instanță pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Soldat rus in Ucraina FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
image
image
irinel columbeanu jpg
ela craciun 11 jpg
pepe raluca pastrama jpg
Natalie Portman  Shuttersock jpg
banner mădălina ghenea png
beyonce mama tina instagram jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net