Laurette, surprinsă alături de fostul soț! „Am trecut peste resentimente”

Laurette și fostul ei soț, Mihai Ștefan, au avut o căsnicie marcată de numeroase despărțiri și împăcări. După divorț, cei doi nu și-au vorbit o perioadă bună de timp, dar iată că de dragul Serenei, fetița lor, au făcut pace!

Cu toate acestea, Laurette și Mihai Ștefan nu și-au dat o nouă șansă, ci au decis să lase în urmă toate problemele și să construiască o relație de amiciție, de prietenie, de dragul fetiței lor. Co-parentingul, cum numesc străinii relația dintre cei doi, este singura variantă prin care Serena poate duce o viață liniștită, căci are ambii părinți alături în momentele importante, în ciuda divorțului.

Nu rata: Cum l-a ajutat Laurette pe Rică Răducanu să se simtă ... mai bine! Prin ce metode i-a pus sângele în mișcare

Laurette a vorbit despre bărbatul care i-a oferit cel mai frumos „dar”, pe fata ei, și mărturisește că odată ce au îngropat securea războiului, e sigură că nimic nu îi va mai putea despărți, având în vedere că Serena este la mijloc. Micuța a fost un copil făcut din și cu iubire, așa că vedeta TV își dorește ca tatăl ei să îi fie alături la orice pas și să se implice alături de ea în creșterea fetiței.

Laurette, declarații neașteptate despre împăcarea cu fostul soț

Totodată, nicio decizie care o privește pe Serena nu este luată de Laurette, ci bruneta se consultă cu Mihai Ștefan, tatăl fetei, pentru a se asigura că face tot ce e mai bine pentru Serena. Laurette recunoaște că ea și fostul soț au trecut printr-o perioadă dificilă, dar pare-se că totul este de domeniul trecutului.

Vezi și: Laurette, după refuzul de la Imperiul Leilor. Au deranjat-o replicile lui Dragoș Petrescu?

„Evident că, pentru copilul nostru, am lăsat de o parte discuțiile noastre și am trecut peste resentimente, dar eu și cu Mihai, vom avea întotdeauna o conexiune specială. Pentru că nu va despărți nimeni și nimic niciodată, pentru că avem fructul iubirii noastre alături de noi, întotdeauna ne va lega Serena.

Ea este un copil care a fost făcut din dragoste și așa va rămâne pentru tot restul vieții. În primii ani când noi doi am fost despărțiți, deciziile le luam eu. Pentru că a fost o perioadă când a trebuit să trecem peste momentele mai dificile din viața noastră, dar în ultima perioadă, da! Aș putea să zic că, luăm deciziile de comun acord. Tot ce înseamnă școală, vacanțe, activități pe care le face Serena, da”, a declarat Laurette, la Antena Stars.

Vedeta TV și Mihai Ștefan, împreună de dragul fetei

Mai mult, Laurette a fost surprinsă de fostul soț la serbarea Serenei, iar micuța radia de fericire. Ambii părinți i-au fost alături într-o zi atât de specială, iar fosta asistentă TV mărturisește că are o fiică de care este mândră.

„Serena este un copil foarte cuminte, un copil foarte isteț. A avut ceva emoții când am plecat de acasă, dar pe parcurs s-a descurcat. Bine, mai ales că a fost și tatăl ei alături de ea. A fost foarte fericită să aibă ambii părinți aproape de ea”, a conchis vedeta.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
image
actualitate.net
image
actualitate.net