Laurette s-a întors la Paris în brațele lui Magaye, fotbalistul infidel! „Nu mai sunt alerte teroriste”

#Exclusiv Click!

Încurcate sunt căile dragostei pentru Laurette! Vedeta s-a mutat la Paris și s-a făcut dj-iță. A decis să-l ierte, cu acest prilej, și pe fotbalistul infidel Magaye Gueye, iar relația merge înainte.

Laurette Attindehou (39 de ani) s-a întors din nou la Paris, de unde fusese pusă pe fugă de alertele teroriste din ultima vreme.

Ce face Laurette la Paris? S-a făcut dj-iță!

Laurette a decis, însă, că nu poate sta deoarte de metropola franceză, unde s-a și mutat, și nici de fostul fotbalist al lui Dinamo, Magaye Gueye, cu care s-a împăcat.

Laurette și Magaye Gueye (33 de ani) anunțaseră că nu mai formează un cuplu, în luna ianuarie, deși își făcuseră planuri de căsătorie. La acel moment, vedeta lăsase să se înțeleagă că fostul fotbalist al lui Dinamo o înșelase.

Iată însă că Laurette a decis să-i mai dea o șansă lui Magaye.

Nu mai sunt alerte teroriste. M-am întors , e ok acum”, ne-a spus Laurette, care s-a mutat într-un apartament dintr-o zonă cu clădiri noi din Paris, unde plătește o chirie destul de piperată.

„Decât să ne chinuim, mai bine ne iubim!”

Cât despre relația cu Magaye, aceasta merge mai departe. Fotbalistul s-a revanșat față de ea și a dus-o, acum trei săptămâni, într-o vacanță la Disneyland Paris.

O iubește prea mult pe Laurette. Da, relația merge mai departe pentru că am ajuns la concluzia că nu putem să stăm unul fără celălalt și decât să ne chinuim, mai bine ne iubim!

Am fost cu Magaye la Disney, mi-a făcut o surpriză pentru că fratele lui lucrează la Disney, fratele lui e manager de restaurant, și m-am dus, nu am plătit, m-am plimbat toată ziua, am mâncat și gratis. Foarte frumos!”, a declarat Laurette, în emisiunea „Exclusiv VIP”, de la Prima TV.

Magaye Gueye a jucat la echipa de fotbal Dinamo și a început o relație cu Laurette Attindenhou, acum doi ani. Episodul cu cei doi și o prietenă în jacuzzi la munte a făcut înconjurul Internetului. În octombrie 2022, Laurette spunea că este gata să se căsătorească cu fotbalistul, care apoi s-a dovedit a fi infidel.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Natalie Portman  Shuttersock jpg
banner mădălina ghenea png
beyonce mama tina instagram jpg
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net