Liviu Vârciu a ajuns să doarmă în mașină! Imaginile care au stârnit o adevărată dezbatere

14 aprilie 2022 16:52   Vedete românești

Liviu Vârciu, în vârstă de 41 de ani, nu încetează să își surprindă fanii! Artistul este activ pe rețelele de socializare, iar ultimele imagini pe care le-a distribuit au făcut deliciul admiratorilor și au creat o adevărată dezbatere. 

Liviu Vârciu este una dintre vedetele pline de energie și voie bună. Artistul găsește întotdeauna modalități de a-și surpinde fanii și este apreciat pentru sinceritatea cu care vorbește despre lucrurile care se petrec în viața sa. În emisiunile lui Nea Marin s-a făcut remarcat prin șotiile pe care le-a comis și prin modul în care își scotea din minți prietenul din cauza poznelor! 

Citește și: Ce frumusețe de casă i-a construit Liviu Vârciu mamei sale 

Liviu Vârciu a renunțat la muzică de ani buni și a decis să își încerce norocul în actorie! Cu exactitate, Liviu Vârciu visează la o carieră de producător de film, iar primii pași deja i-a făcut, lansând pelicula „Zăpadă, ceai, dragoste", pentru care a trudit enorm. Liviu nu intenționează să renunțe și pregătește o altă surpriză cinematografică fanilor. De dragul artei și al filmului, Liviu este dispus să facă sacrificii! Acest lucru l-a demonstrat și în dimineața de joi, 14 aprilie! 

Liviu Vârciu a ajuns să doarmă în mașină! 

Liviu a ajuns să doarmă în mașină din cauza programului de muncă încărcat! Artistul s-a filmat, la prima oră a dimineții, în autoturism și le-a povestit fanilor că nu a mai ajuns acasă pentru a dormi, așadar a rabatat scaunul din dreapta al vehiculului și a ațipit timp de o oră pentru a-și reîncărca bateriile.

Liviu muncește pe rupte pentru partea a doua a filmului lansat de el și ținând cont că dimineață avea treabă în aceeași zonă a orașului a decis să nu mai meargă acasă pentru a pierde timpul pe drum și a adormit în mașină! 

Liviu Vârciu le-a povestit fanilor despre decizia sa, iar ei au fost amuzați și liniștiti. Probabil, atunci când au observat că Liviu transmite live din autoturism, mulți dintre ei s-au gândit că există probleme în paradis: în relația pe care Liviu o are cu frumoasa Anda Călin. 

Vezi și: Liviu Vârciu a plâns în hohote la TV. Drama care l-a marcat 

Liviu Vârciu nu stă o clipă și muncește constant pentru a se asigura că familiei nu îi lipsește nimic. Anul 2021 a fost unul bogat în proiecte pentru artist, așadar a putut strânge o sumă frumușică de bani. Nu a folosit-o pentru a pleca în vacanțe exotice, așa cum ne-am aștepta, ci pentru a o ajuta pe mama sa să-și contruiască o casă de vis, în comuna Dascălu, din județul Ilfov.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Mai multe