Liviu Vârciu, plin de lovituri și zgârieturi. Ireal ce l-a pus să facă soția în miez de noapte

23 octombrie 2024 6:33   Vedete românești

Liviu Vârciu, unul dintre cei mai cunoscuți actori din România, a dat de probleme în miez de noapte. S-a afișat plin de zgârieturi, după ce a făcut o scurtă plimbare cu bicicleta. Descoperiți din articolul de mai jos toată povestea. 

Liviu Vârciu și Anda Călin formează unul dintre cele mai solide cupluri. Sunt împreună de mai bine de opt ani, iar din rodul iubirii lor s-au născut doi copii minunați. Cei doi soți sunt dispuși să facă orice unul pentru celălalt, drept dovadă fiind gestul lui Liviu Vârciu de a pleca noaptea după un colet pe care-l aștepta soția sa. Ce s-a întâmplat însă depășește orice imaginație! 

Ce sacrificii face Liviu Vârciu de dragul soției 

Liviu Vârciu nu s-a dat înapoi atunci când soția sa l-a rugat să meargă noaptea după un colet care se afla în apropierea casei lor. De parcă nu ar fi fost suficient că merge cu bicicleta, Anda l-a rugat să scoată și câinele la o plimbare. 

„Bă trebuie să vă spun neapărat: mă trimite nevastă-mea că are un colet de luat de nu știu unde: <<Du-te, iubire, că e un colet mic>>. Unde să mă duc, că e departe un pic de casa noastră? <<Păi du-te cu bicicleta și ia și câinele!>>.

Cum merg eu cu bicicleta? Ia uitați-vă, Santa Claus cu câinele cu lesa cu bicicleta. Nu, mă, nu, femeile, nu, nu, nu, nu. Hai, să aveți o seară frumoasă! Ajung și eu mâine acasă.”, a povestit Liviu Vârciu, pe social media.

Ce i s-a întâmplat până la final 

După prima parte, Liviu Vârciu a revenit cu cea de-a doua. El le-a spus fanilor că a ajuns rănit acasă, după o căzătură cu bicicleta. 

„Am ajuns. Întrebați-mă dacă am căzut, hai! Am căzut! A văzut câinele o pisică, mi-a dat de bicicletă și a căzut coletul pe mine și bicicleta în stânga. Cred că m-a lovit și pe față. Hai să avem o seară frumoasă!” - a completat Liviu Vârciu. 

Mai multe