Liviu Vârciu a scăpat, în sfârșit, de datoria de zeci de mii de euro la „zbirul” Nea Marin: „Am plătit cu vârf și îndesat, dar și ceva peste!”. Cum a făcut însă rost de bani?

#Exclusiv Click!

Actor și solist, Liviu Vârciu a tras tare, în ultimii ani, ca să îi achite lui Nea Marin, „zbirul” de la Antena 1, cum i se mai spune, datoria de aproximativ 50.000 de euro, bani care i-au fost necesari pentru finalizarea lucrărilor la vila lui din Otopeni: „Am scăpat!”, spune Liviu Vârciu, exclusiv pentru Click!

Nea Marin: „Am sărit să îl ajut, fără să îmi ceară asta!”

Liviu Vârciu și Nea Marin au legat o frumoasă prietenie, pe parcursul filmărilor la celebra emisiune difuzată de Antena 1. Impresionat de faptul că Liviu nu mai dispunea, în urmă cu câțiva ani, de resurse financiare, pentru a-și încheia construcția vilei din Otopeni, Nea Marin s-a oferit să îl împrumute cu bani. Iată ce spunea celebrul coregraf, gazda emisiunii „Poftiți pe la noi!” (Antena 1), pentru viva.ro, despre ajutorul oferit lui Liviu Vârciu:

„Liviu este ca al treilea copil al meu, îmi este foarte drag. Când am văzut că se blocase și nu mai știa ce să facă, în privința datoriilor, am sărit să îl ajut, fără ca el să îmi ceară asta. Mi-am dorit să își termine casa și să se ocupe de ce avea nevoie.

Nu exista săptămână, în care să nu vorbim la telefon, să ne consultăm, să ne scriem. Când am avut probleme de sănătate, el a fost alături de mine. Am trecut împreună și prin pandemie, am fost în vacanțe împreună. Vă spun cu mâna pe suflet că face parte din familia noastră”.

Liviu Vârciu: „În sfârșit, i-am plătit datoria!”

Dar, cum orice datorie trebuie și returnată, Liviu Vârciu a muncit enorm, în ultimii ani, ca să îi achite lui Nea Marin ajutorul financiar, care, după spusele prietenilor lor, ar fi fost de aproximativ 50.000 de euro. A avut concerte, ca solist, a jucat în filme, și a filmat pentru Antena 1. Acum poate răsufla ușurat:

„În sfârșit, i-am plătit datoria lui Nea Marin, cu vârf și îndesat, dar și ceva peste. Nu mai am să îi dau, toată lumea mă întreabă. Mi-e tare drag, m-a ajutat, am filmat mult cu el, pentru emisiunea de la Antena 1, am stat mult timp plecat de lângă familie, m-am întors recent la soție și copii, sunt foarte obosit”, ne-a spus Liviu Vârciu, exclusiv pentru Click!

Se au ca șoarecele și pisica, pe micul ecran

Iată ce dezvăluia Nea Marin, pentru Click!, într-un moment de sinceritate, despre relația cu Liviu Vârciu, partenerul lui de filmări de la Antena 1:

„Eu și Liviu suntem cum ne știți! Ca șoarecele și pisica! De la început am fost așa și cred că așa o vom ține cât vom fi pe pământ. Noi nu putem să fim altfel, căci ne cunoaștem unul pe celălalt foarte bine, iar Liviu știe cum reacționez eu și caută mereu să mă încurce”.

Lui Nea Marin i se mai spune și „zbirul” de la Antena 1, pentru că îl mai altoiește pe Liviu Vârciu cu câte o nuielușă, când între ei se încing spiritele, la filmări.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Magda Pălimariu (5) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
delia budeanu jpg
andreea raicu mama instagram jpg
cantareata preferata a lui ceausesuc jpg
delia budeanu jpg
ozana barabancea jpg
andreea balan si andreea antonescu 1 logo webp
mihai bendeac theo rose instagram jpg
Margareta Paslaru  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net