Femeia care i-a sucit mințile lui Liviu Vârciu. Ea este artista de care s-a îndrăgostit pentru prima oară: „Am iubit-o foarte mult”

Liviu Vârciu se numără printre cei mai râvniți bărbați din showbizul românesc, iar de-a lungul timpului a avut relații cu mai multe femei celebre. Deși în trecut a declarat că Adelina Pestrițu a fost marea s-a iubire, prima femeie de care s-a îndrăgostit este, de fapt, o artistă cunoscută.

Liviu Vârciu, despre marea sa iubire
Liviu Vârciu, despre marea sa iubire

Liviu Vârciu s-a iubit cu Claudia Pătrășcanu

Liviu Vârciu, în vârstă de 43 de ani este recunoscut drept un Don Juan veritabil, un cuceritor desăvârșit, mai ales pentru escapadele sale amoroase care au creat vâlvă în lumea mondenă, de-a lungul timpului. Artistul s-a iubit cu mai multe femei celebre, însă prima și marea sa iubire a fost o artistă cunoscută. Este vorba despre nimeni alta, decât Claudia Pătrășcanu, pe care prezentatorul TV a cunoscut-o când aceasta era doar o adolescentă.

În trecut, el recunoștea cu mare entuziasm că este prima femeie pe care a iubit-o cu adevărat și că s-a dedicat trup și suflet relației cu aceasta, chiar dacă destinul nu i-a vrut împreună până la final. 

”Pe Claudia o cunosc de când era foarte mică. L-am iubit foarte mult pe tatăl ei, de la el am învățat să cânt la acordeon. Am iubit-o foarte mult și pe ea, când era mică. Ea este prima mea iubire, prima oară de ea m-am îndrăgostit. I-am făcut și o seară romantică, cu petale de trandafir. Și le-am pus în pat, cu inimioare. Am și filmat. Când vine a mea Claudia zice – Și acum mizeria asta cine o strânge?”, a povestit Liviu Vârciu în trecut.

Liviu Vârciu s-a căsătorit cu Anda Călin

În prezent, fostul membru al trupei „LA” trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Anda Călin. Cei doi sunt împreună de mai mulți ani, iar în vara acestui an au decis să spună și marele „Da” în fața altarului. Împreună au o fetiță pe nume Anastasia, în vârstă de 7 ani și sunt de-a dreptul împliniți de când micuța a venit pe lume. În plus, artistul mai are o fată în vârstă de 22 de ani, dintr-o relație anterioară.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
photo    2024 09 20 Athenee Cafe OPENING   platon digital   +40743668831 138 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
irina rimes concert sala palatului 2024 4369 1000x667 webp
banner Anamaria Prodan png
colaj antena 1 jpg
longoria1 jpg
WhatsApp Video 2024 09 23 at 14 24 00 mp4 thumbnail png
"Este o nouă colaborare specială. Misha este vocea care întregește într-un mod minunat, acest cântec", spune Miță, solistul trupei Bere Gratis
mirela vaida colaj facebook jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net