Victorie pentru Claudia Pătrășcanu. Artista a câștigat procesul cu fostul ei soț, Gabi Bădălău

Ultima actualizare:

Claudia Pătrășcanu, fosta soție a lui Gabi Bădălău, a ajuns marți dimineață, 24 septembrie 2024, la Judecătoria Constanța, unde dorea ca instanța să-i dea acordul pentru a participa la o emisiune, împreună cu cei doi copii ai lor. Fostul ei soț se opunea. Dar iată că solista a câștigat procesul!

Claudia Pătrășcanu a câștigat procesul cu Gabi Bădălău / foto: arhiva Click!
Claudia Pătrășcanu a câștigat procesul cu Gabi Bădălău / foto: arhiva Click!

Victorie pentru Claudia Pătrășcanu! Solista și-a dorit să participe într-un reality show împreună cu cei doi copii ai săi, Gabriel și Nicholas, însă, fostul ei soț, Gabi Bădălău, nu a vrut să audă de așa ceva. Astfel că, cei doi au ajuns în cursul zilei de marți, 24 septembrie 2024, la Tribunalul din Constanța. Artista a cerut ordin presidențial pentru suplinirea acordului.

Celebrul avocat Adrian Cuculis al solistei a transmis că Claudia Pătrășcanu a câștigat procesul. Instanța a admis pretenția de suplinire a consimțământului tatălui si le-a permis copiilor să participe în cadrul unei emisiuni televizate de tip reality show.

Claudia Pătrășcanu a câștigat procesul cu Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu câștigă procesul de ordonanță presedințială cu Gabriel Bădălau. Instanța ne-a admis pretenția de suplinire a consimțământului tatălui și le-a permis copiilor să participe în cadrul unei emisiuni televizate de tip reality show.

Amintesc faptul că, deși G. Bădălau a susținut în mod neadevărat că se opune să fie prezentați copiii în mod public în cadrul acestei emisiuni pentru că nu dorește să fie expuși, noi am depus extras de pe paginile de socializare unde copia apărea în sute de postări pe pagini ale unor persoane publice cu sute de mii de urmăritori”, a declarat avocatul Claudiei Pătrășcanu, Cuculis Adrian, pentru Click!

Victorie pentru Claudia Pătrășcanu
Victorie pentru Claudia Pătrășcanu

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au căsătorit în 2015 și au divorțat câțiva ani mai târziu, cu mare scandal. Procesul de custodie a copiilor între cei doi a durat nu mai puțin de 5 ani. În final, cei doi s-au separat legal și au stabilit să aibă custodie comună pentru cei doi băieți ai lor, Gabriel și Nicholas, care au domiciliul la Constanța, la mama lor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Printul Harry Printesa Diana jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
amelia gray gettyimages jpg
denise rifai andreea esca instagram jpg
oana zara instagram jpg
Banner Adrian Minune
vulpita jpg
Banner alin simoiu de la insula iubirii
banner loredana groza png
tk3s 1215330 2 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net