Click! are prima reacție a lui Gabi Bădălău după scandalul cu Claudia Pătrășcanu! „E circăreasă! Imediat ajung la ea să-i dau copiii!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

În cursul zilei de ieri, Claudia Pătrășcanu a încercat să își recupereze cei doi copii de la tatăl lor și fostul ei soț, Gabi Bădălău, după vacanța de două săptămâni pe care Nicolas (7 ani) și Gabriel (9 ani) au petrecut-o împreună cu tatăl lor.

Supărată de faptul că, după cum a spus, nu poate lua legătura cu Bădălău și vorbește puțin cu copiii, dorind să își recupereze cât mai repede băieții, Claudia Pătrășcanu a apelat la ajutorul Poliției și a mers la domiciliul acestuia din Bolintin Vale. La rândul său, Gabi Bădălău, a avut o scurtă reacție pe pagina sa de Instagram, cu privire la situația creată.

Click! a luat legătura cu Gabi Bădălău și acesta ne-a spus punctul său de vedere. Urma să ducă mai târziu copiii la mama lor.

„Copiii sunt la mine, sunt cu mine. Astăzi o să ne întâlnim cu Claudia și o să-i dau copiii. Au petrecut vacanța mea de vară, au stat cu mine două săptămâni conform hotărârii judecătorești a ordonanței irevocabile. Aveam de recuperat un weekend din luna iulie, am stabilit cu ea să îi duc copiii. Băieții au vorbit tot timpul cu ea și în timpul vacanței. Și-au exprimat dorința să mai stea cu mine la un meci de fotbal”, ne-a declarat Gabi Bădălău în exclusivitate.

„Acești copii vor avea lângă mine o educație mai bună!”

Omul de afaceri e de părere că fostei sale soții îi place să iasă în evidență prin scandaluri.

„Femeia cu asta se ocupă, face circ! E circăreasă! Este genul de femeie care își cheamă presă, care sună, e atât de inconștientă încât nu își dă seama că băieții sunt afectați pentru toate jignirile pe care le face. Nu am cuvinte! Sunt foarte nervos, nu vreau să o jignesc! Depășește orice limită a bunului simț! Numai mamă nu e! Eu sunt din ce în ce mai convins de faptul că acești copii vor avea lângă mine o educație mai bună! După 5 ani de zile continuă să facă așa ceva!”, a mai completat Gabi Bădălău căruia nu prea să apară cu astfel de probleme în atenția tuturor.

„Situația asta mă pune câteodată să îmi spun punctul de vedere și dacă tac și dacă vorbesc oricum nu rezolv nimic! Vorbesc doar pentru că sunt nervos, și, degeaba, nu interesează pe nimeni! Vroiam să îi duc copiii la Constanța, dar o să îi dau în București. Într-o jumătate de oră ajung la ea!  Mi-au zis prietenii că a chemat presa!", ne-a declarat Gabi Bădălău aflat într-o stare de vulnerabilitate și nervozitate.

„Mă jignește în toate felurile"

Datorită situației în care s-a ajuns acum și pentru faptul că fosta lui soție a făcut un întreg scandal în cursul zilei de ieri pentru că nu și-a putut recupera copiii după perioada de vacanță petrecută împreună cu tatăl lor, Gabi Bădălău își dorește ca situația aceasta să se termine pentru că băieții lui sunt mari și nu vrea ca aceștia să sufere.

„Îți dorești să se termine chestia asta? E o adevărată telenovelă, cum se zice!" a fost întrebat Gabi Bădălău de reporterul Click! Omul de afaceri a răspuns cumva dezamăgit: "Nu, frate, e o dramă, nu o telenovelă! Sunt copiii mari, se duc la școală, râd colegii de ei, văd. Și dacă mi s-a  terminat "programul", mai vor copiii să stea  o zi cu tatăl lor, că sunt în vacanță! Care e drama? Ea nu mi-a dat ieri un telefon! A vorbit tot timpul cu copiii la telefon", a precizat Gabi Bădălău pentru Click!

„Zică că nu răspunzi la telefon!", a continuat discuția reporterul Click! iar Gabi Bădălău a avut un răspuns ferm!: "Vă minte! Și eu pot să te mint pe tine,  să spun vrute și nevrute dar lucrurile astea se demonstrează în instanță! Mă jignește în toate felurile, drogat, nu i-e rușine!", a mai spus Bădălău care este extrem de hotărât să lupte de acum încolo în instanța pentru a obține el custodia celor doi copii pe care îi care cu artista Claudia Pătrășcanu, Nicolas și Gabriel, care au acum domiciliul la mama lor.

Sunt 100% convins că vreau să lupt pentru custodia copiilor, să stea la mine! Acțiunile ei demonstrează instabilitatea ei psihică!", ne-a declarat în exclusivitate  pentru Click! Gabi Bădălău foarte deranjat de ceea ce se întâmplă și de acțiunile pe care fosta lui soție le-a făcut în cursul zilei de ieri pe paginile de social media, ajungând la el la ușă cu Poliția.

Trebuia să duc copiii ieri la ora 18.00 să îi duc acum, într-o jumătate de oră. Am întârziat cu 10 ore! Oricum femeia e o circăreasă. Și-a chemat paparazzi și televiziunea când duc copiii, m-au sunat și pe mine prietenii! Ea trăiește într-un film cu vedete. Mai sunt o grămadă de oameni la care stau copiii, o zi în plus, la mama sau la tata, acum, ce faci, te duci la poliție? Dar știa, pentru că eu stabilisem asta cu ea”, a mai adăugat Bădălău care nu a putut pleca în Grecia cu cei doi băieți ai săi pentru că nu a reușit să obțină de la Claudia Pătrășcanu procura notarială și pașapoartele copiilor.

Încă o chestie pe care mi-a făcut-o, le-am promis copiilor și mi-a promis mie că ne dă procură ca să plecăm în Grecia. Îmi dă poză cu procura că a făcut-o! Iau bilete de avion și cazare și când mă duc să iau copiii, nu îmi dă nici procura, nici pașapoartele! În ultima parte din luna august trebuia să plecăm. Nu mi-a dat  nici procura, nici pașapoartele și nici timp să fac ordonanță președințială nu am avut. Mi-a mai făcut așa înainte și am făcut ordonanță, am avut de la judecătorie și am putut să plec. I-am spus că dacă avem  posibilitatea să îi plimb, să vadă, sunt pasionați de avioane, îi duceam la o plajă frumoasă, în fine. Om rău! Dacă făcea pe fata bună cu mine, avea numai de câștigat! Copiii sunt fericiți, am avut activități, ne-am plimbat cu trotinetele, am fost la muzeu...Ea e vocală, nu mă interesează, important e să fie copiii bine! Eu am făcut tot ce a ținut de mine! Ce pot să mai fac? Nu ai cu cine!”, a mai ținut să precizeze Gabi Bădălău.

Claudia Pătrășcanu și-a recuperat copiii

Gabi Bădălău s-a ținut de cuvânt! Claudia Pătrășcanu și-a recuperat băieții și a făcut imediat o postare pe rețelele de socializare.

„După 3 zile am reușit să îmi iau copiii acasă! Mulțumesc televiziunilor Antena Stars, Antena, România TV, pentru sprijin și implicare, dar și vouă, oamenilor care v-ați rugat pentru mine, pentru gândurile și susținerea voastră. Mulțumesc Poliția Română pentru implicare, pentru apelurile și insistența de a-mi aduce copiii! Dumnezeu e Mare!" a fost mesajul postat de Claudia Pătrășcanu pe rețelele de socializare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
badulescu goala jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net