Cum arăta Liviu Vârciu la nunta cu Adelina Pestrițu. Imagini demult uitate. FOTO

Liviu Vârciu și Adelina Pestrițu au format în trecut un cuplu. Cei doi s-au căsătorit, dar au divorțat la scurt timp după acel eveniment. Puțini își mai amintesc cum arătau cu ani în urmă, la nunta lor. 

Liviu Vârciu și Adelina Pestrițu au format un cuplu / foto: Social media
Liviu Vârciu și Adelina Pestrițu au format un cuplu / foto: Social media

Prezentatorul TV s-a căsătorit de curând cu Anda Călin, femeia care i-a oferit doi copii. Cei doi au avut parte de o nuntă discretă și s-au bucurat de mesajele pozitive primite din partea fanilor. Cu toate acestea, oamenii nu au uitat de trecutul lui Liviu Vârciu și și-au amintit de momentul în care acesta a mai pășit în fața altarului în trecut, alături de Adelina Pestrițu, și ea căsătorită la rândul ei cu Virgil Șteblea. 

Cum arătau la nunta lor Liviu și Adelina

  Liviu și Adelina s-au cunoscut în iunie 2008, la nunta Andreei Bănică. Între cei doi a fost dragoste la prima vedere, căci s-au mutat împreună după doar o săptămână. În luna februarie a anului 2009, chiar de Ziua Îndrăgostiților, Adelina și Liviu au devenit soț și soție. Au divorțat în 2010. 

Liviu Vârciu și Adelina Pestrițu la nunta lor / foto: Social media
Liviu Vârciu și Adelina Pestrițu la nunta lor / foto: Social media

Imaginile de la acea vreme îi înfățișează pe cei doi la nunta care a atunci a fost una dintre cele mai zgomotoase din showbiz-ul românesc autohton. În timp ce Adelina a optat pentru o rochie de mireasă albă, cu corset, Liviu a purtat un costum clasic de ginere, negru, și o cămașă albă. 

Anda Călin și Liviu Vârciu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste 

Liviu și Anda s-au căsătorit în Grecia / foto: exclusivdb.ro
Liviu și Anda s-au căsătorit în Grecia / foto: exclusivdb.ro

Totul a început în urmă cu 8 ani de zile, când Anda Călin și Liviu Vârciu s-au cunoscut într-un restaurant. În timp au devenit părinții a doi copii minunați, iar în urmă cu câteva zile s-au căsătorit civil și religios. 

Deși acum trăiesc cea mai frumoasă perioadă a relației lor, lucrurile nu au fost mereu roz pentru Anda și Liviu. Cum reușesc cei doi să gestioneze certurile din cuplu. 

Anda dansează pe muzică, dar nu pe muzica asta, ci pe muzica viitorului, a ei. Sper că nu a trecutului, ci a viitorului. De la ea am învățat, noi asta facem ca să supraviețuim și să fim un cuplu care încă rezistă după șapte ani. Nu ne-am înșelat, nu ne-am călcat pe bătături, avem și noi discuțiile noastre, avem și noi iubirile noastre. dar le avem pe ale noastre acasă. S-au despărțit cei de care spuneați că se iubesc foarte mult. Noi nu am jucat în rol, suntem la fel în public, în viață și pe YouTube, că am și canal unde pun momente din familia mea. Suntem la fel de funny și de mișto, ăsta e secretul”, a spus Liviu Vârciu, pentru Antena Stars, acum ceva timp.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
nadia comaneci 0 jpeg
banner Theo Rose png
angelina jolie jenny shimizu jpg
horia brenciu jpg
baza stanga dakota 1 jpg
pavel bartos si sotia lui anca (2) jpg
Banner Connect-R
nicoleta luciu carmen tanase jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net