Lora se mărită cu Ionuț Ghenu, după șapte ani de relație. Motivul pentru care au amânat nunta până acum

31 martie 2022 13:22   Vedete românești
Ultima actualizare:

Lora și Ionuț Ghenu fac nunta, după șapte ani de relație. Anunțul a fost făcut de Horia Brenciu, care o va avea invitată pe solistă în podcast-ul său, ”Lucruri Simple”, luni, 4 aprilie. 

Lora și iubitul ei, Ionuț Ghenu, au decis să e momentul să facă marele pas, după șapte ani de relație. Ei au fost dați în vileag chiar de Horia Brenciu, care a povestit cu Lora despre marele eveniment în cadrul podcast-ului său, ”Lucruri simple”. Cântărețul a anunțat că detaliile toate vor fi dezvăluite în episodul care va fi difuzat în 4 aprilie. 

”Nu am cum să vă spun asta, decât direct: Lora se mărită! Ionuț e alesul! Despre nuntă, locație, precum și despre formidabilele clipe din viața artistică palpitantă a Lorei, vom povesti luni, la LUCRURI SIMPLE! Pregătiți-vă pentru un bibelou de episod!”, a scris Horia Brenciu, pe pagina sa de Facebook. 

Lora și Ionuț Ghenu, nuntă amânată de pandemie

Idila dintre Lora și Ionuț Ghenu a început acum șapte ani, după ce solista s-a apropiat de managerul ei. Deși s-a scris că Ionuț avea o relație cu Doinița Oancea, Lora a povestit că bărbatul ”era și nu era (n. red.: într-o relație)”. Mai mult, solista a subliniat mereu că ea și Dan Badea, fostul soț, erau deja despărțiți. 

Deși nu mulți le dădeau o șansă, iată că Lora și Ionuț Ghenu sunt încă un cuplu solid. Cei doi nu au făcut până acum nunta din cauza pandemiei, care le-a dat planurile peste cap. 

„Pașii se tot fac. Zilnic facem pași spre o relație mult mai frumoasa. Suntem ca cei mai buni prieteni, ne iubim enorm, însă pandemia a amânat tot ce ne-am planificat. Urmează cu siguranță, însă mai durează.”, a povestit, acum ceva vreme, Lora. 

Lora a divorțat de Dan Badea în 2014

Lora a mai fost căsătorită, cu comediantul Dan Badea, timp de doi ani. Cei doi au divorțat în 2014, iar în acel moment, Lora și Dan au declarat că motivul despărțirii a fost faptul că nu se potriveau. 

Recent, Lora a vorbit sincer despre fostul ei soț și a spus că nu ar putea să mai vorbească cu el acum și că a fost deranjeată de niște remarci făcute de Dan Badea. 

”De când m-am despărţit de fostul meu soţ, ne-am mai întâlnit şi ne-am salutat, dar acum nu aş putea să-l mai salut. Ar fi modul meu de a spune «foarte urât din partea ta». El a fost întrebat dacă nu îi este frică să se căsătorească atât de repede şi a răspuns că nu îi este teamă că … va fi din nou înşelat”, a spus Lora, la o emisiune TV.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

Mai multe