Loredana Chivu, de urgență la spital, după un avort spontan: «Am vrut să mă sinucid, am luat toate pastilele»

30 ianuarie 2022 3:18   Vedete românești

Loredana Chivu a vorbit, în cadrul unei emisiuni, despre un moment de cumpănă din viața ei, atunci când a decis să îi pună capăt zilelor. Detaliile au ieșit la iveală acum, după mulți ani în care fosta asistentă TV s-a închis în sine cu privire la acest subiect.

Loredana Chivu a dezvăluit, deși erau speculații încă de pe atunci, că într-adevăr a dorit să se sinucidă, atunci când a ajuns la spital în stare gravă, în urmă cu mai mulți ani, după ce a luat un pumn de pastile pentru a-și pune capăt zilelor.

Loredana Chivu, despre momentul în care a vrut să se sinucidă

Am ales altă viață, așa cum mi-am urmat inima și am ajuns din nou..jos. O altă traumă a mea a fost faptul că eu atunci eram însărcinată. În două luni am pierdut copilul, pe care mi-l doream”, a spus ea.

Întrebată dacă a vrut să se sinucidă, Loredana a răspuns afirmativ. „Da. Mi-am dat drumul la tabletă și am luat toate pastilele pe care le aveam. Și de acolo eu nu mai știu. M-am trezit la Terapie Intensivă, după trei zile, aproape moartă”, a mai declarat fosta asistentă TV, care a pierdut atunci o sarcină cu gemeni, potrivit a ceea ce se scria în presă la vremea respectivă.

Întrebată de către prezentatorul emisiunii „În Oglindă”, în platoul căreia a fost invitată, dacă a existat violență în relalțiile ei de cuplu, Loredana Chivu a răspuns, de asemenea, afirmativ.

Pe parcursul emisiunii, aceasta a vorbit despre dramele care i-au marcat viața, prima dintre ele întâmplându-se când avea doar 18 ani. Atunci, tatăl ei s-a sinucis prin spânzurare, iar de atunci, spune Loredana, viața i s-a schimbat complet, maturizându-se brusc.

„El s-a sinucis, s-a spânzurat mai exact. Nu puteam să îl iert pentru că nu ne-a lăsat niciun bilet și toate responsabilitățile au căzut pe mine.(..)

 Atunci mi-am luat viața în propriile mâini și am știut că trebuie să îmi protejez familia toată viața. Sufeream enorm de mult, e o durere nemărginită. O rană care o să rămână toată viața deschisă”, a dezvăluit Loredana Chivu, în cadrul emisiunii de la Kanal D.  

Loredana Chivu, operată de 8 ori greșit

De asemenea, fosta asitentă TV a vorbit și despre un alt incident care i-a transformat viața într-o traumă. Aceasta a dezvăluit că a fost de 8 ori operată greșit, făcând, cel mai probabil, referie la intervenția din zona posteriorului, spunând în nenumărate rânduri că substanța care i-a fost administrată atunci nu era legală în România.

Acea substanță, ca un cancer, a început să îmi mănânce pielea, la propriu. Și am fost operată de opt ori greșit...Atunci am crezut ca mi-am văzut moartea cu ochii”, a mai spus ea acum.

Pentru că ei au dat greș cu toate operațiile m-am trezit într-o dimineață că nu eram capabilă să mă ridic.(..) La clinică am ajuns leșinată mai mult. Ajungând acolo cu tensiunea 6 nu mai eram conștientă”, povestea Loredana recent, în legătură cu coșmarul trăit din cauza operației estetice.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News

Mai multe