Loredana Groza, apariție uluitoare pe rețelele de socializare. Internauții au reacționat imediat: „Orice babă și-ar dori să arate așa”

25 septembrie 2024 11:43   Vedete românești

Loredana Groza (54 de ani) este una dintre artistele care au stârnit mari controverse de-a lungul timpului, în special din cauza stilului său nonconformist. Recent, vedeta a purtat o ținută care a creat vâlvă în mediul online.

„Nu mulți o să îți înțeleagă ținuta/ Lore lovește din nou”

Loredana Groza a reușit din nou să stârnească un val de reacții pe rețelele de socializare, după ce s-a fotografiat într-o ținută uluitoare. Vedeta a purtat un body al cărui design a creat o iluzie optică. Obiectul vestimentar, de culoarea pielii, decorat cu un desen ce imită forma unor sâni, a atras atenția tuturor fanilor vedetei, care au luat cu asalt secțiunea de comentarii.

În timp ce unii dintre ei și-au exprimat admirația față de gestul ei îndrăzneț, alții au ironizat-o și au criticat-o aspru. Designul inteligent al ținutei a oferit senzația că artista ar fi dezbrăcată, însă în realitate, aceasta i-a acoperit corpul bine lucrat. Reacțiile internauților au venit ca un bumerang.

„Era să îmi iau plasă! Super body-ul”/ „Sunt atât de realiste body-urile astea...”/ „Orice babă și-ar dori să arate așa”/ „Cred că nu ai de lucru, fata mea” / „Este în revista pentru adulți”/ „Ce corp frumos aveți la vârsta dvs, respect” / „Felicitări și respect pentru ce?”/ „Nu mulți o să îți înțeleagă ținuta”/ „Lore lovește din nou!”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților, la postarea Loredanei Groza.

Cum se menține în formă la cei 54 de ani

Ajunsă la 54 de ani, Loredana Groza continuă să fie lipsită de inhibiții, drept pentru care se afișează mereu în ipostaze care mai de care, mai provocatoare. În ciuda vârstei, cântăreața se menține într-o formă fizică de invidiat și are pretutindeni un spirit tineresc.

Mai mult, aceasta demonstrează că vârsta este doar un număr și nu o poate împiedica să adopte stiluri îndrăznețe sau provocatoare. În urmă cu ceva timp, blondina a dezvăluit care este secretul siluetei sale și se pare că totul se bazează pe alimentație.

„Dimineața beau, pe stomacul gol, o cană cu apă fierbinte”, spunea Loredana Groza pentru Unica, cu ceva timp în urmă.

Mai multe