Loredana Groza, pusă la zid după ce a cântat cu maneliști la Festivalul Mamaia 2024. Reacția artistei: „Când am cântat cu B.U.G Mafia, oamenii au spus că eu cânt cu niște golani”

Loredana Groza (54 de ani) a făcut un show de zile mari în cadrul Festivalului Mamaia 2024, unde a interpretat cele mai tari piese ale sale. Artista a cântat chiar și manele alături de artiști cu renume, însă a fost dur criticată, la fel cum s-a întâmplat și atunci când a cântat cu B.U.G Mafia.

Loredana Groza
Loredana Groza

„Mă jertfesc în fiecare seară, cu fiecare concert”

Loredana Groza se numără printre artistele care s-au adaptat mereu vremurilor și trend-urilor în materie de muzică. Blondina a susținut un concert de neuitat la Festivalul Mamaia 2024, acolo unde i-a adus un omagiu regretatei Laura Stoica.

„Am fost de la început nonconformistă… Este o vorbă, cei care nu au fost de acord cu felul meu de a fi, au rămas undeva în negura vremurilor și eu sunt tot aici, în mijlocul scenei. E o chestie care contează. Secretul este dedicația și dăruirea pentru tot ceea ce fac. Nu mă menajez deloc și îmi iubesc atât de mult fanii, îmi iubesc atât de mult publicul, încât mă jertfesc în fiecare seară, cu fiecare concert pe altarul scenei și pe altarul muzicii”, a mărturisit Loredana Groza pentru Viva.

„Și maneliștii sunt artiști. Au spus că eu cânt cu niște golani”

Loredana Groza a vorbit și despre faptul că au existat voci care au criticat-o că a cântat manele alături de artiști consacrați, precizând faptul că și maneliștii sunt artiști. Mai mult, cântăreața a ținut să sublinieze faptul că și atunci când a decis să colaboreze cu B.U.G Mafia, gurile rele nu s-au putut abține din comentat.

„Și maneliștii sunt artiști. Nu mi se pare nimic înjositor. Și când am cântat cu B.U.G. Mafia, oamenii au spus că eu cânt cu niște golani”, a declarat artista pentru sursa citată.

Loredana Groza a ținut să îi dedice un moment regretatei Laura Stoica, prietenă și colegă de breaslă cu artista. Atunci când organizatorii Festivalului Mamaia 2024 i-au propus acest lucru, cântăreața a acceptat cu mare bucurie.

„A fost și dorința mea. Îmi doream demult să fac acest lucru, dar am găsit acest prilej. (...) Am lansat cântece aici, care au rămas în memoria ascultătorilor și, bineînțeles, acest moment, Laura Stoica. Deci, a fost un recital foarte special și emoționant”, a spus Loredana Groza.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mihaela radulescu jpg
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
image
actualitate.net
image
actualitate.net