Cântăreața care vrea să-i ia fața Loredanei Groza! Bătaie pe melodii pentru echipa națională

Pe 2 iulie, de la ora 19:00, România va juca împotriva Olandei în optimile de finală ale EURO 2024, pe stadionul din Munchen, același loc unde tricolorii au obținut o victorie impresionantă de 3-0 în meciul cu Ucraina. Sub conducerea antrenorului Edi Iordănescu, echipa națională a reușit o calificare istorică, iar suporterii români au sărbătorit acest succes cu multă bucurie, amintindu-se de celebra aniversare din 1994. Ei bine, în această perioadă mulți români încearcă să își arate susținerea. Printre ei și Jessie Baneș, artista care vrea să-i ia fața Loredanei Groza cu melodia pe care a compus-o! Iată mare bătălie a melodiilor pentru echipa națională!

Cântăreața care vrea să-i ia fața Loredanei Groza
Cântăreața care vrea să-i ia fața Loredanei Groza

Cântăreața care vrea să-i ia fața Loredanei Groza

Acum, în această perioadă de mari așteptări și emoții, fotbaliștii noștri au nevoie de susținerea și încurajările fanilor. În acest context, artista Jessie Baneș a creat o melodie specială pentru a-i motiva pe jucători, amintindu-le de forța echipei și de entuziastul sprijin al românilor din țară și din diaspora.

„Haide, haide, naționala! / Marți o batem pe Olanda. /Scuturăm lalelele / Când le dăm golurile. / Haide, haide, naționala! / Marți vom stoarce portocala, / Pot să fie ei mecanici /Tot n-au sânge de balcanici.

Am ajuns până-n optimi / C-a înscris Răzvan Marin. / 3-0 Ucraina / Suntem primii-n grupă da! / Toți cu galben pe tricou /Și-n suflet un tricolor / Umplem toate străzile /Mergem la victorie! / Haide, haide, naționala!”, sunt o parte dintre versuri.

Între timp, Edi Iordănescu a declarat că, în contextul acestui meci, este evident că Olanda se prezintă ca o echipă favorită, ținând cont de istoria întâlnirilor dintre cele două echipe naționale. Selecționerul a recunoscut că România se va confrunta cu un adversar pe măsură în această confruntare.

„În mod cert ne aflăm în faţa celei mai mari provocări din parcursul nostru împreună. O spune istoricul duelurilor cu Olanda, o spun valorile individuale ale adversarului, experienţa lui uriaşă în astfel de contexte la acest nivel. Tot ce am cucerit până acum am cucerit cu realism: da, Olanda e favorită. Iar tot ce am cucerit până acum am cucerit prin unitate, ambiţie şi sacrificiu.”, a spus Iordănescu potrivit digisport.ro. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
image
image
image
image
image
image
banner anamaria prodan reghecampf png
Banner pensiuni vedete
banner Annes
banner adda png
rita ora facebook jpg
Dorian Popa   bolovan jpg
MALUMA 2 jpeg
banner dana roba png
image
actualitate.net
image
actualitate.net