Loredana Groza, schimbare colosală! Nu mai e blondă și arată într-un mare fel

19 septembrie 2023 5:56   Vedete românești

Loredana Groza (53 de ani) este renumită pentru personalitatea sa puternică și pentru stilul său distinct, fiind considerată o figură emblematică în lumea muzicii și a divertismentului din România. De asemenea, artista este cunoscută și pentru faptul că încearcă constant să iasă din tipare. Așa că nu ne-a surprins foarte tare decizia acesteia de a-și face o schimbare de look. Însă, ne-a impresionat modul în care poate să arate la cei peste 50 de ani. Deși nu mai este blondă, arată într-un mare fel. Este un exemplu că poți să arăți bine în orice etapă a vieții și că, într-adevăr, vârsta este doar o cifră dacă a te respecți și ai grijă de tine.

Chiar și la 53 de ani, Loredana pune accent pe felul cum arată și depune eforturi consistente pentru a se păstra într-o formă de invidiat. În afara fapului că merge la sală constant și trage de fiare pentru a-și tonifia corpul, vedeta vine tot timpul cu ceva nou. Și încă reușește, chiar și după atâta vreme, să-și surprindă fanii. Așa cum s-a întâmplat acum cu schimbarea colosală de look pe care și-a făcut-o. 

Schimbare de look nonconformistă

Arată formidabil și roșcată

Artista nu s-a temut să renunțe la blondul care a consacrat-o și se pare că a pariat pe o carte câștigătoare. Loredana a optat pentru o schimbare de look neconformistă, în stilul său caracteristic. Și a dat încă o dată lovitura, arătând formidabil cu noua alegere. Și fanii au reacționat imediat pe rețelele de socializare și i-au comentat, felicitând-o, la fotografiile pe care chiar vedeta le-a postat pe pagina sa de Instagram în care apare vopsită roșcat deschis, sprijinită de un bolid și îmbrăcată într-o ținută sexy, provocatoare și cu o pălărie stil cowboy. Așadar, să luăm exemplu de la această artistă desăvârșită și să nu uităm să avem mai multă grijă de noi!

Mai multe