#Exclusiv Click!

Lovitură de teatru în procesul de divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf! Ce decizie au luat judecătorii

25 octombrie 2024 13:31   Vedete românești
Ultima actualizare:

De trei ani și mai bine se chinuie Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf să divorțeze! Amândoi au declarat, în repetate rânduri, că-și doresc terminarea „circului”, pentru a deveni liberi. 

Judecători au amânat pronunțarea divorțului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf 

La ultimul termen de judecată din 9 octombrie, Laurențiu Reghecampf a adus în instanță un martor controversat, este vorba de celebrul paparazzi Valentin Petrișor, zis Dinte, care a făcut un adevărat circ atât în sala de judecată cât și în afara ei, acuzând-o pe impresară de infidelitate! 

Instanța a rămas în pronunțare după ultimul termen, iar în cursul zilei de 25 octombrie judecătorii au publicat pe portal. just.ro decizia pe care au luat-o. 

Toată lumea se aștepta ca, în sfârșit, instanța să pronunțe în cursul zilei de astăzi divorțul dintre părți, însă, surpriză mare, judecătorii au amânat decizia pentru data 11 noiembrie. 

 „Termen 25.10.2024 Reghecampf Anamaria vs Reghecampf Laurențiu

Tribunalul Ilfov Dosar nr.  30005/94/2021

Amână pronunţarea la data de 11.11.2024. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei, azi, 25.10.2024”, se arată în soluția instanței publicată pe portal. just.ro.

După ultimul termen de judecată, avocatul Anamariei Prodan, Oleg Burlacu, a depus în fața instanței dovezi că Dinte, martorul lui Laurențiu Reghecampf, ar fi mințit sub jurământ.  

Instanța a amânat astfel decizia în cazul divorțului, urmând să analizeze foarte atent dacă antrenorul și martorul adus de el, Valentin Petrișor alias Dinte, ar fi complotat pentru ca acesta din urmă să depună mărturie mincinoasă la proces. 

Ce a putut să spună Dinte despre Anamaria Prodan la proces?!

Anamaria Prodan (51 de ani) și Laurențiu Reghecampf (49 de ani) s-au întâlnit, miercuri 9 octombrie, la ultima înfățișare în procesul de divorț, de la Judecătoria Buftea, audierile prelungindu-se câteva ore bune.

La ieșirea din sala de judecată, martorul lui Laurențiu Reghecampf, Valentin Petrișor alias Dinte. a făcut o serie de declarații controversate presei, la adresa impresarei Anamaria Prodan:

 „Ea nu renunță la divorț, vrea să păstreze și numele, vrea vreo 20-30.000 de euro pe lună pentru un copil de 12 ani.

Inclusiv astăzi am auzit-o pe hol când zicea: hai să o mai amânăm, hai s-o mai ducem, hai s-o mai lungim”, a spus Valentin Petrișor, alias Dinte.

Acesta a mers chiar mai departe cu dezvăluirile în fața presei, susținând că are dovezi ale infidelității impresarei, după ce aceasta s-ar fi dus în 2018 la un hotel, ar fi furat cheile și i-ar fi tăiat toate hainele actualei soții a lui Dan Alexa. 

 „Știați că Anamaria Prodan, înainte de episodul cu Dan Alexa, s-a dus și i-a tăiat toate hainele din camera de hotel, în care domnul Alexa stătea, actualei soții a domnului Dan Alexa?!Nu știați!”, a spus Dinte. 

Anamaria Prodan a reacționat dur la auzul declarațiilor făcute de mărtorul lui Laurențiu Reghecampf și a anunțat atunci că-l va acționa în judecată pe acesta. 

 „Nici nu s-a pus problema de așa ceva vreodată! Nu s-a discutat vreodată așa ceva! Mincinoși! Și mărturie mincinoasă… 

O să scoatem declarația de martor a lui și o s-o facem publică și pe urmă o să-l dăm în judecată pentru tot ce a spus, plus plângere penală pentru mărturie mincinoasă”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Click!

 „Ne vedem în instanță cu domnul Dinte sau cum se numește Valentin Petrișor pentru mărturie mincinoasă”, a declarat și avocatul impresarei Oleg Burlacu, pentru Click!

Cine este celebrul Dinte, martorul controversat al lui Laurențiu Reghecampf la proces? A fost reținut de Poliție la Amsterdam, împreună cu Natalia Mateuț 

În anul 2011, vedeta Antena Stars Natalia Mateuț și iubitul ei de atunci, Valentin Petrișor poreclit Dinte, ar fi ajuns pe mâna poliției din Olanda, într-un dosar de fraudă.  Fiica lui Dorin Mateuț a fost arestată la Amsterdam, așa cum mărturisea chiar fostul iubit al acesteia.

Valentin Petrișor, poreclit Dinte, a povestit episodul din Olanda într-un videoclip postat pe Youtube. Bărbatul a povestit cum primea carduri clonate de la un cunoscut și cum făceau achiziții din magazinele de lux din Amsterdam.

„Și ne-am dus pe cea mai scumpă stradă din Amsterdam, unde sunt toate magazinele Chanel, Vuitton. Am intrat în toate și am plătit cu cardul ca și cum era al meu. Am luat foarte multe.

Serile, mergeam la restaurant, tot cu cardul plăteam șampaniile. Cele mai tari restaurante și cele mai tari haine. (...) Luam două genți de 10.000 euro și le dădeam pe 6-7.000”, a povestit fostul iubit al Nataliei Mateuț, pe YouTube. 

Poliția olandeză i-a ridicat în momentul în care cei doi au ieșit din hotel. Oamenii legii i-au urmărit, i-au pus la pământ și i-au încătușat. Ulterior, aceștia au fost duși la pentru anchetă la tribunal.

Mai multe