Reghecampf, încă un proces după ce ar fi amenințat-o pe Lena Enache: „Ai grijă…” Martorul lui Reghe susține că are dovezi ca impresara i-ar fi tăiat hainele iubitei lui Dan Alexa!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

A fost circ și scandal cât încape, miercuri 9 octombrie, la Judecătoria Buftea, la ultima înfățișare în procesul de divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Instanța a rămas în pronunțare, însă în urma discuțiilor din sala de judecată, Laurențiu Reghecampf și martorul lui, Valentin Petrișor, zis Dinte, se vor mai alege cu două procese din partea impresarei. Avem toate detaliile celui mai mediatizat divorț din ultima vreme, în exclusivitate pentru Click!

Ultima înfățișare în procesul de divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-a desfășurat, miercuri 9 octombrie, la Judecătoria Buftea și s-a lăsat cu acuzații de ambele părți. 

Reghe ar fi amenințat-o pe Lena Enache, martorul și fina Anamariei Prodan: „I-a zis ai grijă că ai o fetiță, va fi jale”

Sursele Click! au aflat că situația a escaladat în sala de judecată, datorită martorilor aduși la proces de ambele părți. 

Anamaria Prodan (51 de ani) a venit la Judecătorie însoțită de fina ei, Lena Enache și de soțul acesteia, fostul fotbalist al Stelei, Gabi Enache.

Lena a venit să depună mărturie pentru Anamaria Prodan în procesul de divorț cu Laurențiu Reghecampf și a dezvăluit în instanță că ar fi fost amenințată înainte prin telefon de Laurențiu Reghecampf, care i-ar fi pus în vedere să nu fie martorul impresarei în instanță. 

De altfel, Lena Enache îl va acționa în instanță pe Laurențiu Reghecampf zilele următoare, aceasta având dovezi clare că ar fi fost amenințată de nașul său.  

 „Lena îl va acționa în judecată, Reghecampf se va alege cu un alt proces pe motiv că a amenințat-o, a vrut să influențeze martorul. El în instanță a susținut că nu este nașul ei! 

A sunat-o să o amenințe să nu vină la proces ca martor. Lena are dovezi, înregistrări cu amenințările, pe care le va aduce în instanță. I-a zis: << vezi că ai o fetiță, ai grijă, va fi jale…”, a spus Anamaria Prodan, după înfățișarea de la Judecătoria Buftea.  

Dinte, martorul lui Reghe, susține că impresara i-ar fi taiat hainele iubitei lui Dan Alexa! 

De cealaltă parte, martorul adus de Laurențiu Reghecampf la proces se va alege și el cu un proces penal, în urma declarațiilor făcute la ieșirea din sala de judecată. 

Dinte a susținut că Anamaria Prodan este cea care nu-și dorește divorțul și că aceasta i-ar fi cerut antrenorului pensie alimentară de 20-30 000 de euro pe lună pentru Laurențiu Reghecampf junior.

Dinte a mers mai departe cu dezvăluirile și susține că are dovezi ale infidelității impresarei, după ce aceasta s-ar fi dus în 2018 la un hotel, ar fi furat cheile și i-ar fi tăiat toate hainele actualei soții a lui Dan Alexa. 

 „Știați că Anamaria Prodan, înainte de episodul cu Dan Alexa, s-a dus și i-a tăiat toate hainele din camera de hotel, în care domnul Alexa stătea, actualei soții a domnului Dan Alexa?!Nu știați!

Ea nu renunță la divorț, vrea să păstreze și numele, vrea vreo 20-30.000 de euro pe lună pentru un copil de 12-13 ani.

Inclusiv astăzi am auzit-o pe hol când zicea: <<hai să o mai amânăm, hai s-o mai ducem, hai s-o mai lungim>>”, a spus martorul lui Laurențiu Reghecampf, la ieșirea din sala de judecată. 

Anamaria Prodan: „O să-l dăm în judecată pentru tot ce a spus! Și plângere penală pentru mărturie mincinoasă!”

Anamaria Prodan și avocatul ei, Oleg Burlacu, au anunțat la unison că-l vor acționa în judecată pe Valentin Petrișor, zis Dinte. 

 „Nici nu s-a pus problema de așa ceva vreodată! Nu s-a discutat vreodată așa ceva! Mincinoși! Și mărturie mincinoasă… 

O să scoatem declarația de martor a lui și o s-o facem publică și pe urmă o să-l dăm în judecată pentru tot ce a spus, plus plângere penală pentru mărturie mincinoasă”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Click!

 „Ne vedem în instanță cu domnul Dinte sau cum se numește Valentin Petrișor pentru mărturie mincinoasă”, a declarat avocatul impresarei Oleg Burlacu, pentru Click!

Instanța a rămas în pronunțare în cazul divorțului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf până pe 22 octombrie, arunci când avocații trebuie să depună concluziile. Pe 24 octombrie va fi afișată sentința pe portalul de judecată. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Jennifer Lopez la Met Gala 2023 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner Adrian Nartea
mario fresh alexia eram jpg
image png
Banner Catrinel Sandu
raluca pastrama pepe jpg
Banner Daniela Ploia
Banner Pepe
angela similea dan spataru mirabela dauer  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net