Mădălina Lungu, aparitie extrem de sexy in noul videoclip al piesei "Șoapte de iubire"

4 iunie 2023 9:01   Vedete românești

Și-a uimit fanii când a dat muzica populară pe cea dance. Acum, vine cu o nouă dovadă că alegerea ei a fost cea mai bună. A schimbat portul popular cu ținute extrem de sexi care îi pun în valoare trupul bine lucrat.  În cea mai recentă piesa a ei, "Șoapte de iubire", Mădălina Lungu are o apariție de zile mari, iar fanii s-au declarat cuceriți.

Mădălina Lungu a revenit în atenția fanilor cu o melodie dance "Șoapte de iubire". Este cea de-a treia piesă a cântăreței de când a făcut trecerea de la muzica populară și, se pare, că noul stil i se potrivește foarte bine. Piesa este instrumentată de Jam Station Studio și are și un videoclip realizat de Răzvan Moroșanu, în care abundă cadrele romantice.

Mădălina este o prezență plăcută, versatilă, care așa cum a declarat în mai multe rânduri, vrea să își cultive dorința de a face muzică și de a-și găși calea în acest vast domeniu, scrie Ziarul de Vaslui. Piesa "Șoapte de iubire" este o piesă ritmată cu videoclipul filmat intergal în Iași, pentru care sunt alese unele dintre cele mai frumoase zone ale orașului. Echipa care a lucrat la această piesă spune că este ușor de ajuns la ascultători și se așteaptă să fie foarte apreciată de români. 

În videoclip, Mădălina Lungu portă o cămașă albă și pantaloni scurți de blugi.

În picioare, artista poartă o pereche de botine negre.

Mădălina Lungu are 32 de ani și este originară din Negrești, județul Vaslui. Între timp ea s-a stabilit la Iași. Întrebată de planurile de viitor, Mădălina a dezvăluit că lucrează intens pentru cariera ei muzicală. Are în pregătire mai multe piese care, spune ea, se așteaptă să devină hit-uri în muzica din România. 

      Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Mai multe