Mădălina Lungu, schimbare radicală! Artista a dat muzica populară pe piese dance moderne

Ultima actualizare:

Deși părea îndrăgostită de muzica populară, iată că solista Mădălina Lungu și-a schimbat brusc direcția și a trecut pe muzică dance, filmând chiar un videoclip în care a dat deoparte costumul popular și a îmbrăcat haine moderne.

Madalina Lungu la filmarile noului videoclip
Madalina Lungu la filmarile noului videoclip

La 32 de ani, tânăra interpretă Mădălina Lungu s-a lansat în muzica populară și a lansat un prim videoclip la piesa Cât trăiește omu'n lume. Despre Mădălina putem spune că este un rac autentic: atrăgătoare, cu multă imaginație și intuiție, sensibilă, dar hotărâtă.

Originară din Negrești, județul Vaslui, dar stabilită în Iași, solista de 32 de ani și-a realizat recent visul de a cânta, hotărâtă să încerce pentru început muzică populară

Însă, la nici câteva săptămâni, solista a schimbat macazul și a încercat altceva. A dat ia și costumul tradițional din zona ei pe hainele moderne, sexy și foarte cool pe care le-a îmbrăcat în noul sau videoclip la o nouă piesă, care de data aceasta este una dance.

Madalina Lungu in costum popular
Madalina Lungu in costum popular

Melodia numește "Mi-e dor" și vrea să aducă o schimbare radicală de ritm, gen și atmosferă. Mădălina a fost creatoarea versurilor și liniei melodice a colaborat cu studioul de inregistrari Jam Station Studio, unde a făcut aranjamente orchestrale necesare pentru ca piesa să aibă premisele unei melodii ușor de reținut și fredonat de publicul solistei. Videoclipul piesei a fost realizat de Răzvan Moroșanu.

Solista din Iași a cochetat cu muzica din copilărie, dar debutul l-a făcut abia la maturitate. „Am fost invitată la emisiunea "Dor și Plai Moldovenesc" de la Infinit TV, moderată de Diana Andrii unde practic mi-am făcut debutul în showbizul autohton. Pentru video am filmat în două locații superbe la Hanul Vișoianu și Liria Events unde am schimbat mai multe ținute care mă transformă total. Nu mai sunt interpreta de muzică populară, sunt o altă femeie". ne-a mărturisit ea.

Madalina Lungu in videoclip
Madalina Lungu in videoclip

Piesa "Mi-e dor" confirmă disponibilitatea solistei pentru mai multe genuri muzicale și este o melodie ritmată și ușor de ajuns la public. Videoclipul melodiei se găsește pe canalul de YouTube al solistei și așteaptă părerile, aprecierile voastre, și de ce nu să o fredonați odată cu Mădălina.

Întrebată despre planurile de viitor, solistă a promis o nouă piesă chiar de ziua ei, adică pe 22 iunie. Să sperăm că în curând vom avea și un album marca Mădălina Lungu!

    Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton jpg
image
image
image
image
image
image
cub corina chiriac png
image png
adela popescu colaj instagram jpg
stefan iordache jpg
christian sabbagh jpg
CRBL instagram jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
 Andreea Marin (48 de ani) s-a aflat printre premianți și a venit la eveniment alături de fiica ei, Violeta (16 ani), atrăgând absolut toate privirile
image
actualitate.net
image
actualitate.net