Marele regret al Catincăi Roman, la 5 luni distanță de când mama sa s-a stins din viață. Ce spune despre relația cu Oana Roman: „Dragoste cu sila nu se poate”

27 iunie 2024 11:06   Vedete românești
Ultima actualizare:

Catinca Roman a vorbit despre relația sa cu Oana, la cinci luni de la decesul mamei lor, Mioara Roman, dar și despre relația pe care această din urmă a avut cu Petre Roman. 

Într-un interviu exclusiv pentru FANATIK, la petrecerea Unica din seara zilei de miercuri, 26 iunie 2024, Catinca a discutat despre mama sa, durerea pierderii femeii pe care a iubit-o și admirat-o cel mai mult, precum și despre lecțiile pe care le-a învățat de la ea.

Întrebată dacă a avut vreodată divergențe de opinii cu mama sa, Catinca a spus că, deși Mioara provenea dintr-o generație mai conservatoare și rigidă, a învățat-o să fie tolerantă cu cei din jur.

Avantajul fostei profesoare de limba arabă a fost călătoriile sale în diverse țări, din Europa până în Orientul Mijlociu, care i-au permis să vadă lumea dintr-o perspectivă diferită.

Catinca a învățat de la mama sa ce este toleranța

„În ciuda faptului că mama era destul de tradițională, avea o minte deschisă. Era foarte tolerantă cu toate personalitățile și felurile de a fi, iar de la ea am învățat multe lucruri în acest sens: să nu judec oamenii, să-i accept așa cum sunt, să fiu deschisă către toate tipurile de oameni și personalități.

Ea a ales poate o cale mai conservatoare, însă niciodată nu ne-a împiedicat să fim noi înșine. Un alt lucru pe care ni l-a învățat a fost să cunoaștem mai multe culturi, ceea ce ne oferă o mai mare deschidere”, a declarat Catinca.

Moartea Mioarei Roman nu le-a unit pe  Catinca și Oana. Cum se înțeleg acum cele două surori

Catinca a continuat discutând despre relația pe care o are acum cu sora sa, după ce s-a aflat că s-au împăcat. Dar, se pare că cele două nu au reușit nici acum să devină apropiate. 

Întrebată dacă are o relație ok cu sora ei Oana, Catinca Roman a răspuns categoric: „Nu, din păcate nu! Nu am nicio explicație pentru asta.

Oricum eu iau lucrurile așa cum sunt. E sora mea, țin la ea, o respect, e un om extraordinar, dar acuma știi cum e… Dragoste cu sila nu se poate. Las lucrurile să curgă. Eu sunt sigură că la un moment dat lucrurile vor lua o direcție bună”, a spus Catinca Roman, potrivit aceleași surse.

Mai multe