Margareta Pâslaru a răsfoit albumul din tinerețe. Cum se îmbrăca „doamna cu ochi de păpușă” : „O purtam peste frunte”

20 septembrie 2024 10:56   Vedete românești

Margareta Pâslaru a ajuns la vulnerabila vârstă de 81 de ani, însă continuă să aibă o energie debordantă. Marea actriță și cântăreață și-a păstrat eleganța și frumusețea din tinerețe, iar asta o dovedesc fotografiile sale.

Margareta Pâslaru, fotografie inedită din tinerețe

Margareta Pâslaru a răsfoit albumul din tinerețe și a dat peste o fotografie inedită, de pe vremea când se purta la tocă și palton. Cu un look deosebit și un rafinament aparte, deosebita artistă făcea furori printre cei care o admirau din cap până în picioare.

A cucerit publicul cu eleganța și frumusețea sa răpitoare, cu ochii săi albaștri, fiind numită de-a lungul timpului „doamna cu ochi de păpușă”. A fost considerată pe bune dreptate una dintre cele mai fermecătoare artiste din România și nici acum, în ciuda vârstei, nu este mai puțin admirată.

„Vorbind despre tocă, o purtam pe frunte, cu părul strâns”, a scris Margareta Pâslaru în dreptul fotografiei publicate pe pagina sa de Facebook.

Margareta Pâslaru își continuă cariera chiar și la 81 de ani

Margareta Pâslaru are o carieră cât o viață și a reușit să facă istorie cu melodiile pe care le-a lansat de-a lungul timpului. Peste 6 decenii a bucurat publicul cu aparițiile sale și a stârnit emoții în rândul celor care i-au ascultat cele mai frumoase piese. Celebra cântăreață și actriță a trăit aproape un deceniu în America, iar în anii 90 s-a întors pe meleagurile natale.

Deși nu mai apare atât de des în lumina reflectoarelor, Margareta Pâslaru își continuă activitatea. Nu demult, aceasta a făcut un anunț care i-a impresionat pe fanii săi, subliniind faptul că are planuri mari de viitor și că își dorește să meargă mai departe cu cariera sa inegalabilă.

„Nu m-am retras. Am de lucru pentru 2025”, a scris Margareta Pâslaru pe Facebook.

De asemenea, în cadrul unui interviu, marea artistă a dezvăluit că nu își dorește să stagneze, ci să evolueze, chiar dacă a decis să nu mai dea curs aparițiilor radio sau tv.

„Risc, cu fiecare nouă compoziție, nu stagnez, mă atrage orizontul cunoașterii. Studiul constant este exercițiul prin care pot evolua. Iată, pasiunea, inspirația, dublate de munca cizelării, între 2006 și 2023. Mulțumesc, Roton, pentru colaborări consecutive, albume cu finalitate caritabilă, orchestrate de Andrei Kerestely în spiritul vremii, la timpul prezent!”,  spunea Margareta Pâslaru pentru Viva, cu ceva timp în urmă.

Mai multe