Maria Ciobanu s-a întors definitiv în România. Ce spune artista despre viața în America: „Dumnezeu a fost bun cu noi”

1 octombrie 2024 10:50   Vedete românești

Maria Ciobanu s-a întors în România, după mai mulți ani petrecuți peste ocean. Artista a locuit în America, însă și-a dorit mereu să revină în țară. Acum are mai multe motive de bucurie, întrucât nepoții ei îi calcă pe urme. 

„Cel mai bine mă simt în România”

Maria Ciobanu a împlinit 87 de ani la începutul lunii septembrie, iar recent a revenit pe meleagurile natale, unde s-a simțit mereu acasă, chiar dacă ani la rând a trăit în Statele Unite ale Americii.

Cântăreața și soțul ei, Mircea Cîmpeanu s-au întors în România acum 2 luni, pentru că asta a fost dorința ei și au decis să rămână definitiv acasă. Maria Ciobanu se mândrește cu nepoții săi, respectiv copiii lui Ionuț Dolănescu, căci i-au moștenit talentul și vor să urmeze o carieră în muzică.

„Cel mai bine mă simt și în America, dar cel mai bine mă simt în România, acasă la mine și mă bucur că au venit și ei și sunt fericită că sunt cu ei lângă mine (...) Mă rog la Dumnezeu să mi-i țină sănătoși (n.r. pe copii și pe nepoți), dar și pe mine cât o mai vrea El. Dumnezeu a fost bun cu noi că ne-a dat așa copii talentați, cu aptitudini muzicale și mă bucur de ei și îi mulțumesc bunului Dumnezeu. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a dat așa copii și nepoți”, a mărturisit Maria Ciobanu la Antena Stars.

Maria Ciobanu, mândră de nepoții săi

Maria Ciobanu mai are 2 nepoți stabiliți în America. Cei doi sunt copiii Cameliei Ciobanu. Băiatul s-a mutat pentru o vreme în Germania, pentru a-și termina primul master, însă în urma unui accident, acesta a fost nevoit să renunțe la balet și a ales arhitectura. De asemenea, fata se ocupă de cercetare în domeniul mediului înconjurător.

„Copiii mei deja au terminat studiile și fata, și băiatul. Băiatul chiar a terminat al doilea masterat. Primul masterat l-a făcut în Germania, în dans, în balet, a fost balerin și având neșansa să se accidenteze și să nu mai continue cu această profesie, apoi s-a apucat de arhitectură și a terminat masterat în arhitectură recent.

Și fetița a terminat International Environmental Policies și o să profeseze în domeniul mediului înconjurător (...) Și-a dedicat și își dedică viața pentru cercetare în acest domeniu”, a mărturisit Camelia Ciobanu.

Mai multe