Mario Fresh a anunțat oficial despărțirea de Alexia Eram. Ce a declarat artistul: „Vreau să subliniez că...”

5 octombrie 2024 17:09   Vedete românești
Ultima actualizare:

După ce în urmă cu 2 luni au aniversat 8 ani de relație, Alexia Eram și Mario Fresh s-au despărțit. Cântărețul a anunțat oficial separarea de fiica Andreei Esca, chiar în mediul online.

„Da, este adevărat.... am decis de comun acord să ne despărțim”

Alexia Eram și Mario Fresh formau unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz și păreau că nimeni și nimic nu îi va putea despărți. Dacă zilele trecute erau doar zvonuri, acum artistul a anunțat oficial despărțirea de cea care i-a fost iubită timp de 8 ani.

„Salutare tuturor! Vreau să clarific zvonurile care au circulat în ultima vreme. Da, este adevărat că eu și Alexia Eram am decis de comun acord să ne despărțim. A fost o decizie dificilă pentru amândoi, dar am realizat că este cea mai bună pentru noi în acest moment.

Vreau să subliniez că nu există resentimente între noi, din contră, ne respectăm și ne dorim binele unul altuia. Relația noastră va rămâne una bazată pe respect și prietenie. Vă mulțumesc tuturor pentru sprijin și pentru că ați fost alături de noi pe acest drum. Apreciez foarte mult înțelegerea și discreția voastră în această perioadă”, a scris Mario Fresh pe rețelele de socializare.

Se pare că Alexia Eram a decis să plece din țară, după despărțirea de Mario Fresh, în timp ce cântărețul se axează acum mai mult pe carieră.

„Atunci când iubești, faci aproape orice pentru persoana de lângă tine”

Cu ceva timp în urmă, fiica Andreei Esca a vorbit despre sacrificiile pe care este dispusă să le facă într-o relație.

"Cred că atunci când iubești faci aproape orice pentru persoana de lângă tine. Dacă ar avea probleme de sănătate și aș putea să îl ajut, să împart un organ cu el, 100% l-aș ajuta. Atunci când pleci într-o călătorie cu un om, cu partenerul tău de viață, orice s-ar întâmpla ești acolo pentru el. Dacă Doamne Ferește are o boală, o problemă de sănătate, partenerul de viață, îl ajut cu tot dragul, cu toată inima", spunea fosta iubită a lui Mario Fresh.

Mai multe