Cum s-au cunoscut, de fapt, Alexia Eram și Mario Fresh. Ce spuneau cei doi despre căsătorie: „Ce fată nu se vede mireasă?”

Alexia Eram și Mario Fresh au pus capăt relației după 8 ani, iar acum cântărețul se ocupă de proiectele muzicale, în timp ce fiica Andreei Esca a plecat din țară. Cum s-au cunoscut și ce spuneau despre căsătorie.

Alexia Eram și Mario Fresh
Alexia Eram și Mario Fresh

Cum s-au cunoscut Alexia Eram și Mario Fresh

Alexia Eram și Mario Fresh s-au cunoscut când ea avea doar 15 ani, chiar la petrecerea aniversării sale. Andreea Esca și Alexandre Eram și-au surprins fiica cu un concert susținut de artist, iar la un an distanță cei doi s-au reîntâlnit întâmplător în studioul lui Alex Velea, la lansarea unei piese. Cei doi s-au îndrăgostit și au rămas împreună 8 ani, fiind un exemplu pentru generația de astăzi.

„Am reușit să rămânem unul lângă altul, mai ales cu viețile noastre, cu oamenii care sunt în jurul nostru. Sunt foarte fericită și recunoscătoare că am putut rămâne unul lângă celălalt atâția ani, de la o vârstă atât de fragedă”, spunea Alexia Eram pentru Unica.

Ce spuneau cei doi despre căsătorie

La un moment dat, cei doi au vorbit și despre căsătorie. Fiica Andreei Esca mărturisea că este mult prea tânără pentru a face acest pas, însă își dorește să îmbrace rochia de mireasă.

„Am 23 de ani, cred că suntem tineri, nu cred că trebuie să fim presați de acest lucru. Avem o relație foarte frumoasă și cred că atunci când o să fie timpul, o să fie timpul. Ce fată nu se vede mireasă? Cred că atunci când o să se întâmple o să mă gândesc la toate detaliile, am foarte multe idei și probabil atunci când va fi să se întâmple, atunci o să mă gândesc mai mult”, a declarat ea în trecut, pentru Spynews.

Recent, Alexia Eram și Mario Fresh s-au despărțit, însă fanii speră la o împăcare între cei doi. În timp ce el a ales să șteargă pozele cu fosta iubita de pe rețelele de socializare, se pare că fiica Andreei Esca încă le mai păstrează. Mai mult, aceasta a decis să plece pentru o vreme din țară, în timp ce artistul se concentrează acum pe cariera muzicală.

Cu ce se ocupă Alexia Eram. Din ce își câștigă banii fiica Andreei Esca

Alexia Eram se numără printre cele mai îndrăgite influencerițe din România. Tânăra a reușit să își cumpere chiar și un apartament din banii ei, chiar dacă de-a lungul timpului s-a zvonit că trăiește din munca părinților.

„Sunt de doi ani pe picioarele mele, ca să înțeleagă toată lumea și să nu se mai facă speculații. Întotdeauna am avut sprijinul părinților, nici nu se pune problema. Cred că dacă nu aș fi făcut ce am făcut și nu eram o persoană interesantă sau nu aș fi făcut lucruri inteligente și interesante, oamenii nu m-ar mai fi urmărit.

 Oamenii cred că dacă tu ești dintr-o familie cu bani, automat tu nu știi să faci anumite lucruri sau speculează că am tot timpul ajutorul părinților. Părinții mei m-au educat foarte bine, ei au vrut să înțeleg valoarea banilor și că trebuie să muncesc pentru ceea ce ai”, declara Alexia Eram în cadrul unui podcast, cu ceva timp în urmă.

Cu ce se ocupă Alexia Eram

Fiica Andreei Esca este implicată în mai multe proiecte și își câștigă banii din social media, acolo unde promovează diverse campanii pentru produse.

„Eu sunt content creator, pentru că oamenii au avut o problemă cu termenul influencer, dar eu nu am nicio problemă. Pot să spun că sunt influencer, eu sunt activă și pe YouTube. Din social media îmi iau toate veniturile. Colaborez și cu Alist Magazine, revista mamei mele, unde fac o pagină de shopping, unde înainte făceam și o emisiune despre fashion”, mărturisea Alexia Eram.

De asemenea, tânăra a recunoscut la un moment dat că și mama ei a contribuit la popularitatea sa, însă dacă nu ar fi fost bună în ceea ce face, oamenii nu o mai susțineau.

„Mama m-a ajutat să fiu unde sunt sau m-a ajutat să ajung mai repede unde sunt. Poate unui copil care nu are părinții cunoscuți îi este puțin mai greu să ajungă unde sunt eu. Ca să rămâi acolo trebuie să faci acolo. Dacă nu ești bun, chiar dacă mama ta e Andreea Esca, nu vei rămâne în acel punct”, mai spunea ea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
andreea balan  crop 1665063599 jpg
banner trupa femei png
sorin bontea instagram jpg
Banner Romanița Iovan
christina hendricks nunta jpg
banner vlad gherman png
image png
banner tavi clonda png
image
actualitate.net
image
actualitate.net