Mario Fresh a împlinit 25 de ani. Cum a marcat momentul alături de iubita sa, Alexia Eram: „Te iubesc cel mai mult”

9 august 2024 12:02   Vedete românești

Mario Fresh a împlinit astăzi 25 de ani și a dat startul petrecerii încă de noaptea trecută, alături de partenera sa, Alexia Eram. Fiica Andreei Esca i-a pregătit tânărului o surpriză de neuitat, cu lăutari, distracție și voie bună. Mai mult, aceasta i-a transmis și un mesaj emoționant.

Mario Fresh și-a sărbătorit ziua de naștere în stil mare

Mario Fresh și-a sărbătorit ziua de naștere la munte, într-un complex turistic din Poiana Brașov, alături de prieteni și aleasa inimii lui. Cei doi au decis să plece în vacanță, cu 2 zile înainte de eveniment, iar cu ocazia zilei aniversare a artistului, Alexia Eram a organizat o petrecere cu lăutari. Mai mult, cu acest prilej, fiica Andreei Esca i-a făcut iubitului ei și o declarație de dragoste.

„La mulți ani, iubirea mea. Te iubesc cel mai mult”, a scris Alexia Eram pe Instagram, în dreptul fotografiilor publicate alături de Mario Fresh.

Alexia Eram și Mario Fresh au sărbătorit 8 ani de relație

Recent, Mario Fresh și Alexia Eram au sărbătorit 8 ani de când formează un cuplu. Chiar dacă a trecut ceva timp de când cei doi s-au îndrăgostit unul de celălalt, se pare nu sunt pregătiți să facă următorul pas, respectiv cel de a-și uni destinele în fața altarului. Totuși, fiica Andreei Esca a dezvăluit că își dorește să devină mireasă, însă momentan există alte lucruri pe care le are în plan. 

„Știu exact cum vreau să arate nunta. Sunt de mult cu Mario, dar totuși suntem foarte tineri ca să vorbim de nuntă în curând. Când o să vină timpul vom face și nunta. Acum amândoi suntem cu munca, probabil când o să ne mai așezăm așa puțin. Vara, Mario are concerte, nu prea mai avem timp de noi. O să ne luăm vacanță în ianuarie-februarie, stăm o lună la soare, undeva în țări exotice. Acum de abia mai apucăm să ne vedem seara”, spunea Alexia Eram în podcastul Badassmom.

Mai multe