Marisa Paloma este disperată, după ce fiica ei s-a infectat cu COVID: „Nu poate lua tratament, e prea mică"

1 februarie 2022 9:23   Vedete românești
Ultima actualizare:

Marisa Paloma a devenit recent mama unei fetițe, iar vedeta era în culmea fericirii. Din păcate, bucuria i-a fost spulberată după ce copila în vârstă de doar o lună și jumătate a fost diagnosticată cu Covid-19.

Fosta câștigătoare de la "Bravo, ai stil!" a trecut prin momente extrem de dificile din cauza că fiica ei contactat coronavirusul și a fost nevoită să o ducă pe micuță la spital. Marisa Paloma a împărtășit fanilor pe conturile de socializare experiența teribilă cu care s-a confruntat. Vedeta povestit fanilor de pe Instagram simptomele de care suferă fiica ei, ca urmare a contactării virusului.

Marisa Paloma a mărturisit că micuța în vârstă de doar o lună și jumătate se simte extrem de epuizată și abia reușește să doarmă. Bruneta este de-a dreptul disperată deoarece fiica ei este mult prea mică pentru a urma tratamentul standard și nici medicii nu i-au oferit o soluție clară.Marisa a dezvăluit că este posibil să fi contactat și ea Covid-19, nu numai fiica ei, mai ales că a avut semne specifice bolii, frisoane și dureri în gât.

Bruneta vrea să-și facă cât mai repede testul și a declarat că partenerul ei, Liviu Stanciu, nu a avut niciun simptom. „Cea mică este pur și simplu epuizată. Este foarte agitată acum și a început să plângă. Mergem cu ea acasă. Am reușit să o adormim după niște ore de plâns fără oprire. Eu am avut frisoane două zile, ieri dimineață m-am trezit cu durere de gât (preț de o oră), după care n-am mai simțit, iar acum am ceva dureri de spate. Mâine facem și noi testele să vedem exact care cum avem. Sau n-avem. Liviu nu prezintă simptome”, a scris Marisa Paloma pe Instagram.

Şi Liviu Stanciu are Covid-19

Şi partenerul Marisei, Liviu Stanciu, este bolnav de Covid-19. El a publicat o imagine cu testul cu rezultat pozitiv pe InstaStory şi a scris, amuzându-se de situaţie, "Am mărit familia. Testu' lu' tăticu' ei". El nu a mai dat alte detalii despre starea sa de sănătate. 

Marisa Paloma a avut o naștere dificilă 

Marisa Paloma a devenit cunoscută după ce a fost desemnată câștigătoarea sezonului doi a concursului "Bravo, ai stil!". În decembrie anul trecut, vedeta și iubitul ei, Liviu Stanciu, au devenit părinții unei fetițe. Marisa Paloma a născut prin cezariană, un moment destul de dificil pentru tânără întrucât recuperarea a fost anevoioasă.

Cu toate acestea, bruneta a dovedit că este o luptătoare și a declarat, la acea vreme, că este extrem de fericită că i s-a împlinit visul de a deveni mămică.Marisa Paloma are o comunitate de fani foarte loială pe rețelele de socializare, iar bruneta le dezvăluie toate momentele din viața ei. 

Mai multe