Marius Manole, factură colosală la energie electrică: «Cred că plătesc pentru Casa Poporului»

16 septembrie 2022 5:52   Vedete românești
Ultima actualizare:

Actorul Marius Manole s-a trezit cu o factură uriașă la energie electrică, în valoare de 7.518 lei. Artistul a împărtășit pe contul oficial de Facebook dovada că furnizorul de energie l-a taxat cu o sumă colosală, iar fanii lui au reacționat imediat, fiind de-a dreptul revoltați.

Marius Manole a avut o surpriză extrem de neplăcută în momentul în care a văzut că factura la energie electrică pe luna august este de 7.518,13 lei. Suma pe care ar trebui să o achite actorul a fost generată de perioada de regularizare, care, în cazul lui Marius Manole, a fost calculată între decembrie 2020 și august 2022. 

Citește și: Marius Manole, atac dur la adresa lui Nicușor Dan din cauza viitorul incert al Teatrului Metropolis: «Nu ți-e rușine»?

Actorul a avut, totuși, puterea să facă și haz de necaz pe marginea acestui subiect. 

«Mi-a venit factura de la Enel România. Eu cred că plătesc pentru Casa Poporului. 7000 kw .. Măi să fie! Și nu e glumă.», a scris actorul în dreptul imaginii cu factura la energie electrică.   

Nu rata nici: Marius Manole recunoaște că s-a gândit la sinucidere: «Și știam, că nu eram chiar așa de prost»

Actrița Oana Pellea a reacționat foarte revoltată

Una dintre persoanele care au reacționat imediat la pățania lui Marius Manole a fost actrița Oana Pellea, buna sa prietenă și colegă de scenă. 

«Platești regularizare pe 20 DE LUNI…după ce-ai achitat integral factura lunar? Dacă nu e o greșeală … e … o greșeală!», a scris actrița într-un comentariu.

Fanii actorului și-au exprimat indignarea cu privire la factura uriașă a actorului, prin intermediul comentariilor, unele extrem de savuroase. 

«Ce regularizare e asta? Dacă nu e fake, e absolut revoltător!»; «E prin rotație. În fiecare lună o persoană face cinste pt tot cartierul.»; «Cred că se facturează și lumina din timpul zilei. De la soare. O să citesc contractul. Posibil să scrie asta. Eu am primit o factură de 4800. Mai norocos!», sunt doar câteva dintre sutele de comentarii primite de Marius Manole pe Facebook.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!


Mai multe