Mihai Albu îi dă șah mat Iuliei! I-a înapoiat până și mașinile de cusut fostului socru! „I le fac cadou pentru că le dorește fosta soție”

25 septembrie 2024 7:40   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mihai Albu susține că vrea să facă pace odată pentru totdeauna cu fosta soție, Iulia. Însă, designerul de încălțăminte a mai făcut, zilele acestea, un gest menit mai degrabă să pună paie pe foc! I-a trimis fostului socru cadou înapoi cele două mașini de cusut pe care acesta i le oferise în dar la nunta cu fiica lui, Iulia. 

Mihai Albu (62 de ani) vrea să se descotorosească de toate obiectele pe care le mai are de pe vremea mariajului cu Iulia. 

După ce fosta soție l-a pus la zid că i-a aruncat rochia de mireasă creată de Răzvan Ciobanu și că a topit și verighetele, Mihai Albu mai face un gest, care, după cum susține, va aduce pacea între el și fosta lui nevastă. 

Mihai Albu: „Bunicul Mikaelei mi-a spus că mașinile ar fi dorite de fiica dânsului”

Mihai Albu a primit cadou la nunta lui cu Iulia, din urmă cu 20 de ani, două mașini de cusut foarte performante la vremea lor. Designerul de încălțăminte nu le-a folosit la început, ulterior însă le-a integrat în show-room-ul atelierului lui de creație. 

În contextul noului scandal creat între el și fosta soție, Iulia Albu, designerul de pantofi i-a făcut într-un final pe plac stilistei și i-a returnat zilele acestea cele două mașini de cusut fostului socru, mașini pe care acesta i le făcuse cadou cu dragă inimă de altfel. 

„Aceste două mașini de cusut le-am primit cadou de la fostul meu socru acum 18 ani. Deși inițial am fost circumspect în ideea de a le folosi, cu timpul au devenit piese importante în showroom-ul atelierului meu de creație. 

Cine mi-a trecut pragul în toți acești ani cu siguranță le-a remarcat. La intervenția bunicului Mikaelei, spunându-mi că aceste piese ar fi dorite de fiica dânsului și pentru că au provenit din familia lor, ne-am gândit că ar fi bine să i le fac cadou. 

Sunt încântat pentru că pot face un asemenea gest în speranța ca va fi apreciat și va aduce liniște în familiile noastre. Pace tuturor! 

Nu le-a cerut practic înapoi, dar am ajuns împreună la concluzia că ar fi frumos să i le fac cadou fostei soții pentru a avea liniște. Am să le înlocuiesc cât de curând cu altele similare”, a anunțat designerul de încălțăminte, pe pagina lui de socializare. 

Mihai Albu: „Cu cancerul nu te pui!”

Chiar înainte de a-i trimite mașinile de cusut înapoi fostului socru, Mihai Albu declara, pentru Click!, că își dorește foarte tare să pună capăt scandalului cu fosta soție, mai ales că nu este încă recuperat după cancer. 

„Nu e în regulă ce se întâmplă, tot acest scandal, sper să se liniștească lucrurile. Eu unul am capitulat, nu mai ripostez! Ideea e că Mihai Albu vrea liniște, acesta este mesajul meu. 

În acest moment vreau să stau liniștit, am fost prea stresat, în ultimii cinci ani, sper să mă recuperez eficient după boală. Încă nu fac citostatice, dar trebuie să țin boala din scurt.

Cu cancerul nu te pui! Important e să nu să apară și în altă parte, încă nu fac citostatice, după operație, dar fac multe analize. La mine au fost multe probleme, mult stres cu mama bolnavă, supărările cu fosta”, a spus Mihai Albu, pentru Click! 

Iulia și Mihai Albu s-au căsătorit în 2004, iar după nouă ani cei doi s-au despărțit. De atunci, scandalurile dintre cei doi soți nu au mai încetat, designerul reproșându-i în repetate rânduri fostei soții că nu respectă programul de vizitare al fiicei lor, Mikaela, impus de instanța de judecată. 

Mai multe